5 оставени мнения от 7 извършени проекти
3.60 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 60 месеца за Спиране на теч на тръби от обща маза на вход смяна на щрангове | Бургас

“Останах доволна от работата на майстора. Действаше бързо и качествено. Завърши всичко в срок и даваше полезни идеи в хода на ремонта.”

Иван Табаков отговори:

Благодаря

преди 75 месеца за Лепене на плочки | Бургас

“Точен и ескпедитивен майстор! Много съм доволен!”

преди 76 месеца за Ремонт на баня | Бургас

“Препотъчвам горещо.Точно и коректно изпълнение.”

преди 58 месеца за СПЕШНО! Цялостен ремонт на баня | Бургас

“Не смятах да оставям негативен отзив, но се чувствам длъжен да го направя, заради потенциалните бъдещи клиенти на тази фирма, които ще попаднат на нея през MaistorPlus. Ще се постарая да бъда лаконичен.

Зад въпросната фирма Евроимоти, стои един крайно несериозен, некомпетентен, некоректен и както се оказа в крайна сметка (поне в моя случай), непочтен човек, с хамлетов комплекс (обича да води монолози, които нарича разговори и обмен на информация).

Принципът на работа е "Вземи парите (колкото повече, толкова по-добре), отбий номера с възможно най-евтини материали и ако можеш се измъкни с нулева отчетност." Подходящо мото на тази фирма (предполагам и на много други) би бил изразът "Ако мине".

От ден първи ми бе обещан "договор" с "гаранция" и описани цени на материали и труд, който така и не видях, но за сметка на това неколкократно бях уверяван, че такъв ще има. В същото време въпросният индивид ми извиваше ръцете да плащам предварително (разбира се на ръка), с обяснението "Всички така работят" и с обещанието, че в крайна сметка ще остана доволен от ремонта. След като ремонтът се проточи ненужно почти два пъти повече от предварително заявения срок, "предприемачът" не благоволи да се обади, камо ли да дойде лично, за да види какво и как е свършено на обекта. А и защо да го прави, нали си e взел парите предварително.

Такъв човек, съответно, привлича и подобни нему "майстори". Няма да навлизам в подробности, само ще отбележа, че не съм сигурен дали този, който ми бе представен като "най-добрият майстор в Бургас", ще успее да се задържи и седмица като общ работник в цивилизованата част на света.

Като цяло, поне за мен, този ремонт си бе пладнешки обир, защото реално едва ли струва и половината от сумата, която платих. Генерализирам разбира се, но поне това виждам с просто око. За да мога да бъда по-точен, са ми необходими цифри, които мога да извлека единствено от касови бележки и предоставена в писмен вид цена за труд. Уви, нищо от това не получих.

Не съм изненадан, едва ли сте изненадани и вие, които четете това. В крайна сметка в Задунайская губерния Булгаристан некомпетентността, некадърността и тарикатлъкът на дребно и на едро се толерират и дори поощряват, като се започне от най-горните етажи на властта и се стигне до чистачките на тоалетни. И докато има идиоти като мен, които да ги поддържат (никога не бих го сторил ако не беше възрастната ми майка, която имаше спешна нужда от ремонт на почти неизползваема вече стара баня), те ще процъфтяват.”

преди 58 месеца за Ремонт на баня и тоалетна отделни помещения | Бургас

“Абсолютен непрофесионалист. Липса на договор, фактура, касова бележка. Направи груба грешка при ремонта и изостави обекта до средата. Не поема отговорност и не му пука, че от месец няма къде да се къпем поради неговите гафове. Платили сме всичко напред а той и фирмата му от двама майстори “ експерти” направиха НИЩО. Само да спомена , че сме сигнализирали всички възможни институции. Такива като него трябва да бъдат изкоренени като плевели с глоби и наказания от България.”