Добре дошли на бизнес профила на Eleonor


Казвам се Елеонор Величков. От град Стара Загора съм. Завърших средното си образование 2011 година в гимназия по Електроника като специалността ми е микропроцесорна техника. След това завърших висше в Технически Университет Габрово 2015 година специалност Автоматика, информационна и управляваща техника. Разбирам от както от електротехника и електроника, така и от програмиране. Защитата на дипломната ми работа беше на тема свързана със сградната автоматизация.

Електроуслуги е основна сфера на работа.


Опит


Близо 3 години работя в сферата на електрониката и електротехниката като 1 година и 3 месеца работих като системен администратор и инженер хардуер.В момента почти 1 година работя в като инженер автоматизация във фирма за индустриална автоматизация. Преди това докато следвах работих като електротехник във фирма за производство на зъболекарски столове и имам участие в отделни проекти свързани с индустриалната автоматизация във времето на следването ми на висше образование.

Специализация и квалификации


Специалност и квалификация от гимназията: техник на електронна техника специалност микропроцесорна техника Специалност от Технически университет Габрово: инженер по Автоматика, информационна и управляваща техника