Добре дошли на бизнес профила на Пробилдинг


Ние сме опитен екип от работници със стаж над 15 години ,работи по желание на клиента и под контрол на техническо лице за качеството на извършената работа. Залагаме на чистота,качество и коректност при изпълнение на поставените задачи. Работим с подходящите за спецификата на всеки обект материали и даваме гаранция за извършените от нас дейности минимум 2 години.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Архитектура и дизайн

“Искате ли:

• Когато на 8 март се обадите на майстор за спешна интервенция, той да намери начин и време за да откликне на Вашата нужда?
• Когато пристигне у Вас, преди да влезе в къщата Ви да си обуе калцони?
• Да е академично подготвен, а не самозван „майстор?”
• Да има купища модерни инструменти и да не поиска нито един от Вас?
• Да е дошъл, очаквайки някаква малка, незначителна повреда, а да намери още един куп такива, които биха могли да доведат до много неприятни последици?
• Старателно да отстранява всяка една от тези повреди, дори и най-минималната, смятайки всяка една за особено предизвикателство?
• Часове наред да се обръща към Вас не с „ти”, а с „Вие?”
• Без да прекъсва работата си, да води компетентен и приятен разговор на различни общочовешки теми?
• Приключвайки да почисти отпадъците от работата си?
• Да останете приятно изненадани и изключитено доволни от неговата интервенция?
• И накрая да не Ви одере кожата, а да назове една прилична и логична цена за всичко онова, което е извършил във Ваш интерес?

Ако искате всичко това, обърнете се към този Майстор (неслучайно с главна буква), защото жена ми и аз го преживяхме наяве на 8 март 2024 г.”

на 15 Mar 2024 от Андрей
Виж всички мнения

Опит


Над 15 години в сферата на вътрешните ремонти,шпакловка на стени,обръщане на дограма и ръбове,боядисване на стени и тавани ,ремонт на входове и стълбища, изграждане на тавани и стени от гипсокартон,ремонт на покриви,топлоизолации,ВиК,смяна и ремонт на ел. инсталация и всичко без груб строеж. Което не го можем си го казваме. Ремонтирани над 115 апартамента,изграден изцяло и фукциониращ перфектно център по хемодиализа в София , ремонтирани къщи и направени топлоизолации с перфектно качество и визия.

Специализация и квалификации


Вътрещни ремонтни дейности,шпакловка на стени,обръщане на дограма и ръбове,боядисване на стени и тавани ,изграждане на тавани и стени от гипсокартон, монтажи на уреди и мебели, външна топлоизолация на скеле или с алпинисти. Ремонт на входове и стълбища . Покриви и хидроизолации , ВиК - изграждане на вертикални и хоризонтални тръбни пътища . Ремонт и подмяна на ел. инсталация. Шпакловка на стени,обръщане на дограма и ръбове,боядисване на стени и тавани ,изграждане на тавани и стени от гипсокартон.