Добре дошли на бизнес профила на Мейд ин София


“Мейд ин София“ е фирма създадена от еродиран и мотивиран екип, чиято цел е производството на качествени мебели и изделия за обзавеждане на дома, градината, офиса и обществените заведения. Производството ни е обвързано с поръчка от страна на частни или бизнес клиенти. Приемаме поръчки както за единични така и за серийни изделия. При заявки за изработка на обзавеждане се вземат размери и се изготвя проект, след което се пристъпва към производство и монтаж на мебелите и изделията.

Мебели и обзавеждане е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


"Мейд ин София", като екип от кадри, започва работа през 2015г. , но всеки член на екипа ни има дългогодишен опит в сферата на мебелната промишленост. До момента фирмата има редица изпълнени поръчки за частни и бизнес клиенти.

Специализация и квалификации


Основните направления на производството ни са: · изработка на профили, первази и детайли ; · изработка на дървени врати, мдф врати, масивни врати ; · изработка на кухни и обзавеждане за дома и бизнеса; · изработка на маси , пейки, столове за заведение, механа, барбекю и градини; · изработка на стъпала, стълбища и парапети; · изработка на огради, оградки, портални врати, портали и порти; · изработка на навеси, беседки, барбекюта.