35 оставени мнения от 52 извършени проекти
4.80 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Васил Момчев преди 37 месеца за Облицовка на камина с рязан ивайловградски гнайс | София

“Боби, Златан и Али изпълниха без никакви забележки облицоването на стена на камина с Ивайловградски гнайс рязан на 10, 15 и 20 см. След това старателно изпълниха всички фуги, без да изцапат камъка.

Мога да опиша Боби като много комуникативен човек, с който лесно и приятно се се работи. Най-важното е, че групата наистина харесва работата си и се опитва да постигне отличен резултат без да претупва обектите.”

Виж снимки
Лина преди 40 месеца за Поправка на външни стъпала на стълбище | София

“Много точен. Всичко беше наред.”

Виж снимки
Цветан Троянски преди 9 месеца за Кофраж и арматура,изкопна дейност,къртене и дрениране за къща | Банкя

“Бъдещи инвеститори не ви съветвам да се обръщате към този човек.След като сключих договор с него на стойност 72 000 лева и авансово преведох половината на 25.05.23 г.въпросният така наречен майстор за месец и половина само премахна оградата,разби бетона и до тук.Работата която извърши е на стойност не повече от 2 000-3 000 лева.На 6.07 дойде и ми заяви,че иска още 10 000 лева за да продължи.Разбира се отказах категорично и поисках да развалим договора.В договора има клауза,че мога едностранно да го разваля,като съм задължен да заплатят свършената до момента работа.Боев отказа да възстанови останалата сума дори и пред адвокат с който организирах среща.Вие сами определете дали този човек е строителен специалист или е специалист в друга свера.”

Ангел Денев преди 41 месеца за Ремонт под на баня поддушово пространство | София

“Ако имаше 0 бих оставил. Момчетата се държат интелигентно и внимателно, но за съжаление нямат уменията и инструментите да слагат плочки. Грешки стават, но да се опиташ да скриеш криво изрязани плочка, дупки между пода и стената и счупени наранени стенни плочки като ги намажеш с боичка (акрилен силикон) е престъпление.”

Виж снимки