35 оставени мнения от 52 извършени проекти
4.80 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Марта Тодорова преди 17 месеца за Поправка/довършване на външна изолация на открита тераса | София

“Много съм доволна от извършената работа, работят бързо, точно и коректно! Веднага ги наех и за извършването на още един проект! Препоръчвам!”

Нина Караманолева преди 30 месеца за Топлоизолация на къща - две стени | Нови Искър

“Чудесно свършена работа, бързо, качествено и почистиха всичко момчетата, след като приключиха. Пак ще се възползваме от услугите им!”

Ангел Тихомиров преди 34 месеца за Възстановяване на мазилка | Банкя

“Изключително доволен съм от професионализма, отношението и свършената работа! Заданието беше извършено в срок, много качествено и чисто.
Силно препоръчвам!”

Цветан Троянски преди 9 месеца за Кофраж и арматура,изкопна дейност,къртене и дрениране за къща | Банкя

“Бъдещи инвеститори не ви съветвам да се обръщате към този човек.След като сключих договор с него на стойност 72 000 лева и авансово преведох половината на 25.05.23 г.въпросният така наречен майстор за месец и половина само премахна оградата,разби бетона и до тук.Работата която извърши е на стойност не повече от 2 000-3 000 лева.На 6.07 дойде и ми заяви,че иска още 10 000 лева за да продължи.Разбира се отказах категорично и поисках да развалим договора.В договора има клауза,че мога едностранно да го разваля,като съм задължен да заплатят свършената до момента работа.Боев отказа да възстанови останалата сума дори и пред адвокат с който организирах среща.Вие сами определете дали този човек е строителен специалист или е специалист в друга свера.”

Ангел Денев преди 41 месеца за Ремонт под на баня поддушово пространство | София

“Ако имаше 0 бих оставил. Момчетата се държат интелигентно и внимателно, но за съжаление нямат уменията и инструментите да слагат плочки. Грешки стават, но да се опиташ да скриеш криво изрязани плочка, дупки между пода и стената и счупени наранени стенни плочки като ги намажеш с боичка (акрилен силикон) е престъпление.”

Виж снимки