Добре дошли на бизнес профила на Simple.Architecture


В един пренаситен свят, единственият начин да се откроиш, е да бъдеш безкрайно Simple. Това правим ние. Опростяваме. Създаваме архитектура от ново поколение за нуждите на всеки частен или корпоративен клиент. Разработваме цялостно еднофамилни къщи, интериори, офиси, заведения, търговски обекти и обществени сгради във всички фази на инвестиционното проектиране.

Архитектура и дизайн е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Александър Йончев Архитект, основател на Simple.Architecture Александър Йончев завършва с отличие Унивеситета по архитектура в Сент-Етиен през 2013-та година. От 2013-та до 2015-та работи в италианския архитектурен колектив Damilanostudio Architects, където има възможността да се срещне и да си сътрудничи с някои от най-знаменитите съвременни италиански дизайнери като Масимо Мороци и Франческо Бинфаре. По време на своята практика в Италия разработва различни видове проекти: еднофамилни къщи, апартаменти, жилищни и офис сгради, както и няколко търговски обекта. Поверени са му различни проекти, реализирани в Южна Франция. Редом с италианския архитект Дуилио Дамилано посещава Венецианското Биенале, Мебелния салон в Милано и други архитектурни събития от национално и международно ниво. Междувременно изкарва допълнителни архитектурни курсове към Политехническия Университет в Лозана и Университета Йейл. Вдъхновен от света на дизайна в Италия през 2016-та година основава своя собствен бранд Fons&Origo. От 2016-та до 2017-та работи в известния български колектив LP Group, ръководен от архитект Атанас Панов. През 2017-та става член на Камарата на Архитектите в България, получавайки пълна проектантска правоспособност. В същата година полага началото на Simple.Architecture.

Специализация и квалификации


Без значение от вида или мащаба на вашия проект, ние можем да осигурим пълен набор от услуги, перфектно отговарящи на Вашите нужди. Можете да бъдете сигурни, че Вашите чертежи, 3D визуализации, схеми и документи са разработени от компетентни специалисти в архитектурата на международно ниво. Високият професионализъм на нашия екип ще Ви съпровожда от най-ранна фаза на проекта до неговото финално изпълнение. Благодарение на международния ни опит сме изградили метод на работа, който да гарантира лекотата и точността на работния процес. Скици и концепция Наричаме го духът на един проект. Това е и наш приоритет номер 1. Както добрата, така и лошата архитектура започват с идея, затова този момент е от изключителна важност за бъдещото развитие и за финалния резултат на проекта. Чертежи и детайли Те изграждат скелета на проекта. Чертежите са общият език, който позволява на различните участници в работния процес да се разбират. Затова ние от Simple.Architecture се стараем да бъдем максимално ясни, когато си служим с този език. 3D Моделиране и визуализации Това е кожата на проекта, неговото първоначално, макар и виртуално материализиране. То служи не само на клиента, за да си представи по-ясно бъдещия проект, но и на нас, архитектите, за да можем по-добре да контролираме развитието на проекта. Ето защо се стараем да бъдем възможно най-близо до реалността, когато разработваме нашите модели. Документация и презентация Това е изкуството да се организира, остойности и представи даден проект, спрямо аудиторията, за която е предназначен. Това значи да се сортират и подредят всички съставящи го елементи по възможно най-практичния и ясен начин.