1. Настилки и облицовки

По специално в сферата на циклене на дюшеме, гравиране на плочки. рязане на плочки, фугиране на паркет, редене на дюшеме, поставяне на ламинат, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, циклене на паркет, первази, полагане на балатум, всички подкатегории, премахване на мокет, щампован бетон, паважни плочи, лепене на плосък камък /гнайс и др./, поставяне на изкуствена трева, шлайфане на мозайка, поставяне на мокет, премахване на балатум, епоксиден под, поставяне на ламперия, фугиране на плочки, лакиране на паркет, лепене на плочки.


2. Ремонт на баня

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, частичен ремонт на баня, проектиране на баня, къртене на баня.


3. Плочки и теракот

По специално в сферата на гравиране на плочки, рязане на плочки, фугиране на плочки, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/.


4. Каменоделски услуги

По специално в сферата на изграждане на огради, изработка на паметници. шлайфане и полиране, рязане на камък, лепене на камък.


5. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня. всички подкатегории, преградна стена, скрито осветление по ъглите, сух под, лепене на гипсокартон, куфар за скриване на г- и п-образни тръби, лепене на влагоустойчив гипсокартон (зелен), окачен таван от гипсокартон, поставяне на лента за фуги на гипсокартон, предстенна обшивка, конструкция за гипсокартон (профили, окачвачи, винтове, лента и шпакловка), гипсокартно 12.5мм 2.0 х 1.2 knauf зелен (2.4 кв.м.), прав вертикален преход към второ ниво (скрито осветление), прав джоб за скрито осветление с две чела, растерен таван.


6. Монтажи

По специално в сферата на монтаж на пергола, монтаж на преградни мрежи, монтаж на навес, монтаж на корниз и перде, монтаж на мрежа против гълъби, монтаж на закачалки и аксесоари в баня, монтаж на декинг, монтаж на ограда, монтаж на лира в баня, монтаж на опънати тавани, монтаж на простори, монтаж на ревизионен отвор, монтаж на телевизор 20 инч., монтаж на котлон, монтаж на абсорбатор, монтаж на таванен простор, монтаж на подматрачна рамка, монтаж на рафтове, монтаж на вентилатор за баня/тоалетна, монтаж на вратички, монтаж на предпазна мрежа за котки, монтаж на комарници, монтаж на хватки за катерене, монтаж на праг, монтаж на бойлер, монтаж на стенни конзоли, монтаж на мивка с плот, монтаж на климатик, монтаж на радиатори, монтаж на шкаф за мивка в баня, монтаж на стъклен параван с врата, монтаж на шкафове, монтаж на вграден смесител за мивка в баня, монтаж на стъклен параван, монтаж на огледало, монтаж на огледало с шкаф, монтаж на мивка с вграден шкаф, монтаж на матрак, монтаж на ламперия.