Добре дошли на бизнес профила на Megaplast18


ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ МЕГАПЛАСТ 18 ЕООД Фирма Мегапласт 18 ЕООД е специализирана в комплексното обслужване на своите клиенти. Основният предмет на дейност е консултиране, монтаж и сервиз на профилни системи от алуминиев и PVC материал.

Дограма и остъкляване е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Мегапласт18 има дългогодишен опит в изработката, доставката и монтажа на алуминиева и PVC дограма. Притежаваме напълно оборудвани автомобили, снабдени със специализирани стойки за безопасен превоз на догрома, стъклопакети и профили. Нашите служителите са специалисти с над 10-годишен опит в областта на изработката, монтажа и ремонта на дограми от алуминий и пвц. Предлагаме много голяма продуктова линия от профили, произведени от алуминий или PVC. Нашите консултанти са винаги на линия за въпроси и съвети за всичко свързано с дограмата и нейната поддръжка. Доверете се на Мегапласт18 ЕООД и Ви гарантираме, че ще останете доволни.

Специализация и квалификации


Фирма Мегапласт18 е тясно специализирана в монтажа на Алуминиева и Пвц дограма, служителите ни са професионалисти с дългогодишен стаж в тази сфера.