Добре дошли на бизнес профила на ЕлектроАвтоматика


Ел. инсталации и оборудване Осветителни инсталации, вкл. аварийни и външни Мълниезащита и защитни заземителни инсталации Слаботокови инсталации Резервиране на ел. захранване – генератори, UPS-и, инвертори Възобновяеми енергийни източници /ВЕИ/ и оползотворяване на енергията от ВЕИ Енергийна ефективност Системи за управление и мониторинг на механизми и процеси чрез отдалечен достъп (през телефон, PC) КИП, Информационни системи, безразрушителен контрол, електронни системи Спомагателни строителни и монтажни дейности

Електроуслуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Фирмата съществува от 2005 г., но повечето от служителите ѝ имат значително по-дълъг стаж в областта на електроизграждането и автоматизацията – над 30 годдини. В областта на резервиране на ел. захранването - дизелови и бензинови генератори, АВР-и, UPS-и, инвертори и др. под. фирмата работи от самото си създаване през 2005 г. В областта на възобновяемите енергийни източници - соларни и фотоволтаични инсталации, изграждане на инсталации за оползотворяване на соларната енергия, изграждане на системи за управление и мониторинг на инсталациите за добив и усвояване на соларната енергия - фирмата работи активно в последните шест години.

Специализация и квалификации


Във фирмата работят електроинженери и инженери по автоматизация с над 30-годишен опит. Работят и електротехници, специалисти по автоматика, техници по ОВК и др. Всички те имат богат опит, съчетан с висока квалификация в съответните области.

Допълнително


Фирмата е известна с това, че се справя успешно с всяко възникнало предизвикателство във всяка от областите, в които работи – електро, ОВК, автоматика, мониторинг чрез отдалечен достъп и запис в бази данни, ремонт на оборудване. Обикновено нови клиенти се обръщат към нас тогава, когато всички други вече не са в състояние или са отказали да им помогнат. А с почти всички наши клиенти, с които сме работили през годините, продължаваме да работим и сега – винаги, когато имат нужда от нас, ни търсят. За отбелязване е, че повечето ни клиенти са се обърнали към нас след като са получили рекомендации за нашата фирма от предишни наши клиенти.