Добре дошли на бизнес профила на Kabona


Нашата строителна фирма е утвърдена на българска територия с качество, стандарт и бързина на работа. Доказали сме се сред водещи фирми в България, с които сме работили като подизпълнители. До този момент не сме имали забележки и гаранционни ремонти от клиенти. Винаги гледаме всичко да е свършено качествено и в срок на достъпни за клиента цени.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Фирмата ни предлага всякакъв тип строителни дейности, разполагаме с различни машини и групи специалисти в зависимост от поръчката за ремонт. Тя е основана преди няколко години и има зад гърба си доста успешно завършени проекти. Имаме няколко завършени проекта в сферата на пътното строителство, също така и голями проекти от частни фирми, където сме ремонтирали покриви, изграждали сме халета, полагали сме плочки и паважни настилки. Извършвали сме и много ремонтни дейности в апартаменти и къщи на клиенти, като сме ремонтирали бани, поставяли сме ламинати, плочки, латекс и всичко свързано с цялостния ремонт на жилището.

Специализация и квалификации


Фирмата разполага с всички необходими разрешителни от камарата на строителите, застраховки и квалифициран персонал, преминал всички обучения по безопасност и специализация.