Добре дошли на бизнес профила на ХОБА ООД


Хоба ООД е иновативна организация, която се занимава с строеж на дървени къщи и енергийно- ефективно саниране. Технологиите за строеж, фундаментните технологии, както и енергийните мерки които прилагаме, са немски и шведски, с доказана ефикасност.

Архитектура и дизайн е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Нашите системи са широкоразпрострени в чужбина, като се базират предимно на нови технологии, които допринасят за по-дълъг експлоатационен живот на сградата, както и по-добро качество на живеене. Материалите с които работим са внос от Германия, а дървесината внасяме преработена специално за нашите проекти в Швейцария. Според тестовете проведени от Немската Асоциация за контрол на качеството в () както и асоциацията за контрол на енергийната ефективност в Розенхайм, експлоатационният живот на нашите сгради, е средно 70/85 години. Услугата HSS (Hoba-System-Service) При завършен строеж, нашите клиенти получават и услугата поддръжка на сградата, напълно безплатно. Услугата е валидна 20години, считайки от завършването на къщата, и включва -почистване на прозорци - освежаване на фасадата -топлоефикационен анализ на къщата (инфрачервени снимки, за да се види дали има загуба на енергия от някъде) - обстойна проверка за проблеми Макар да не ни се е случвало досега, ние от Хоба ООД също сме хора, а не роботи, затова грешки са възможни, точно затова при евентуално възникнали недоразумения по време на строежа, ние поемаме пълна отговорност, и отстраняваме проблемът по-възможно най-ефикасен начин, напълно безплатно. Ако искате да научите повече за системите, начинът на работа, или просто искате да изпием по чаша кафе, и да обсъдим бъдещият ви дом обадете ни се - ние винаги сме на разположение за нашите клиенти !

Специализация и квалификации


- Строеж на дървени къщи - Енергийно ефективно саниране и строителство - Строеж на пасивни къщи - Реставрация на имоти - Шведски къщи - Американски къщи - Високо строителство - Груб строеж - Фундаментно строителство, и изкопни дейности