Добре дошли на бизнес профила на hamalivt.bg


Хамалски и транспортни услуги Велико Търново е сдружение от млади и амбициозни хора. Ние имаме едно основно правило, а именно да извършим поставените задачи в срок и да удовлетворим изцяло нуждите и желанията на нашите клиенти. Готови сме да се заемем отговорно с всяка задача и да извършим професионално работата за която Вие нямате време или необходимите ресурси. Може да получите нашето съдействие за всички видове хамалски и транспортни дейности на територията на гр.Велико Търново и областта. Работим без почивен ден в удобно за Вас време.

Кърти, чисти, извозва е основна сфера на работа.


Опит


За 5 години хамалски и транспортни услуги Велико Търново успя да помогне на стотици клиенти потърсили помощ при нашите специалисти.Ние сме тук 7 дни в седмицата ,24 часа в денонощието на разположение готови да се заемем отговорно и професионално с вашата задача.

Специализация и квалификации


Хамали ВТ е организация, специализирана в хамалските дейности, транспортните услуги,услугите с комбиниран багер,рязане на дървета,косене на трева , извозване на строителни и битови отпадъци до регламентирано сметище.За всякакъв вид други услуги не се колебайте , а ни потърсете на посочените телефони за да се договорим.Ние сме тук за да ви помогнем.