Добре дошли на бизнес профила на Can Furniture


Фирма "КАН 2001 Генчо Каназирев" е Първата частна фирма в България с предмет на дейност производство и търговия с тръбни, корпусни, тапицирани мебели и спортно оборудване за училища. През годините фирмата се наложи като лидер в производството на училищно и офис обзавеждане, а сега и в домашното. Работи с хиляди училища, детски градини, хотели и университети в страната с марката „Мебели КАН“, а другата марка на фирмата - „КАН Спорт“, осигурява оборудването на спортни зали, площадки и физкултурни салони.

Мебели и обзавеждане е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Мебели и обзавеждане

“Изпълнителят "КАН УЧТЕХСПОРТ БЪЛГАРИЯ" е коректен, сигурен и надежден партньор.”

на 01 Dec 2016 от Д-р Вл. Трънов
Виж всички мнения

Опит


Фирмата е създадена през 1991-ва година. Бързото разрастване на производството наложи разширяване на сградния фонд и в момента фирмата разполага с над 8 000 м2 собствени закрити производствени, складови и други помещения. Това наложи и създаването на дъщерна фирма "КАН УЧТЕХСПОРТ БЪЛГАРИЯ" ООД с основна дейност разпространяване, а в последствие и производство към ЕТ "КАН 2001 Генчо Каназирев" и необходимите стоки за клиентите. Прилага се широкоформатен индустриален печат. Производствената база е разположена върху 17 000кв. м. площ от които над 7000 кв. м. е застроена.

Специализация и квалификации


Мебелните продукти на фирмата за офиси, дом, хотели се отличават с надеждност, безопасност и трайност и са плод на дългогодишната ни съвместна работа с учителите от стотици училища в страната. Мебелите ни са създадени според нуждите на образователните институции. Във фирмата е въведена Интегрираната система за управление отговаряща на изискванията на международните стандарти за управление на качеството (ISO 9001 ), за управление на околната среда (ISO 14001 ), и за управление на здравето и безопасността при работа (OHSAS 18001). Интегрираната система за управление позволява най-оптимално да изпълним изискванията за подобряване на околната среда, безопасността на труда и качеството . Продукцията на фирмата намира добър прием на българския пазар. "КАН УЧТЕХСПОРТ БЪЛГАРИЯ" ООД разполага със собствени представителни офиси в градовете Ямбол, Пловдив, София, Русе, както и с гъвкава мрежа от дистрибутори в цялата страна. За задоволяване нуждите на пазара, продукцията ни се доставя на клиентите в страната на място.