Добре дошли на бизнес профила на Уай енд Зет Билдинг


Ние сме малък и сплотен екип, който от дълги години се занимава с ремонтна дейност. Имаме хиляди квадратни метри опит зад гърба си и обичаме професията си. Знаем, че в нашата сфера на дейност най-важен е клиентът. Вероятно няма да ви предложим най-ниските цени за ремонт (но не и най-високите). Но ще ви предложим нещо по-важно – качество! И възможно най-кратки срокове на изпълнение, но не и за сметка на гореспоменатото (качество).

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Имаме над 15 години трудов стаж в областта на ремонтната дейност и довършителното строителство. Извършвали сме множество ремонти не само на апартаменти и къщи, но също така и на много училища в гр.София, както и на хотели и ресторанти в цяла България. При нас получавате отлично качество за договорената цена и със сигурност ще ни препоръчате на вашите близки и приятели.

Специализация и квалификации


Шпакловане, боядисване, монтаж на гипсокартон и профили, обръщане на прозорци и врати (след смяна на дограма), саниране. Основен ремонт на апартаменти и къщи. Полагане на декоративни мазилки и бои.