Добре дошли на бизнес страницата на senatora


Работим всичко в строителството.Имаме комплексна бригада от всякакви майстори от различни области.Основната ни дейност са вътрешните ремонти и дизайн на жилища и офиси.

Стандартна иконка за категория Архитектура и дизайн Архитектура и дизайн е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:Район на работа:

Трудов стаж


Правили сме ремонти на банки ,офиси и жилища.Изискванията и стандартите са много високи но ние спазваме всички тези изисквания.Доказваме че сме екип на който може да се разчита.Работим в цялата страна .Сключваме договор с възложителя на проекта. Принцип ни е да вземаме първоначален аванс от 30 % след сключване на договора и после на етапно плащане в зависимост от свършената от нас работа.Даваме гаранции за нашата работа.

Специализация и квалификация


Работим с най качествените продукти и материали на пазара.Това е така за да има крайния резултат ефекта и сигурността на който разчитат нашите клиенти.Имаме многобройни обучения за да може нашите работници да повишат знанията и уменията си.Търсим още по -голямо развитие и прогрес.Работим като партньори с най добрите фирми в областта на мазилките и декоративните бои.