Добре дошли на бизнес профила на АртЛинии ЕООД


Нашата цел е да Ви предложим комплексно обслужване и максимално да Ви улесним при поектирането на ново или ремонта, преустройството и обзавеждането на Вашето настоящо жилище. Ето защо, Ви предлагаме разработването на необходимите проекти, както и изпълнението на строително-ремонтни работи за реализацията им. Ние се ангажираме с цялостното планиране, организиране и извършването на всички необходими дейности, за да превърнем Вашите идеи и мечти в дом.

Архитектура и дизайн е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Цялостен основен ремонт на апартамент в гр. Бургас - преустройство, ремонт на баня, шпакловки, боядисване, настилки и обзавеждане. Подмяна на стара ел.инсталация на стара къща в гр. Стара Загора. Изпълнение на ел. инсталация на новострояща се къща с. Малка Верея. Ремонт на спалня и дрешник - изолация по стени, гипсокартон, шпакловка, боядисване, настилки и обзавеждане.

Специализация и квалификации


БУТАНЕ, КЪРТЕНЕ И ИЗВОЗВАНЕ - Ние поемаме ангажимента по изхвърляне на ненужни мебели, премахване на стари настилки и облицовки, изкъртване или бутане на стени, съгласно одобрения проект. ИЗГАЖДАНЕ НА СТЕНИ И ИЗРАВНИТЕЛНИ ЗАМАЗКИ - Съобразяваме нивата на замазката с отваряемостта на вратите и височината на всеки вид настилки, които ще се полагат, така че да се постигне идеална равнинност на финала. ЕЛЕКТРО, ВИК, ОВК И СОТ ИНСТАЛАЦИИ - Ние ще Ви предложим най-добрите решения за ВиК, електро и слаботокови инсталации, за отопление, вентилация и климатизация, които ще ви осигурят максимален комфорт. НАСТИЛКИ, ПЛОЧКИ, СТЕННИ ОБЛИЦОВКИ - Ние изчисляваме точната квадратура и необходимите количества за настилките и стенните облицовки, проверяваме нивата във всяко помещение, така че да има пълна равнинност. БОЯДИСВАНЕ, ТАПЕТИ - Към боядисване и залепване на тапети се преминава след като са приключили всички прашни процеси в жилището. МОНТАЖ НА ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА, КЛЮЧОВЕ И КОНТАКТИ, НА НАСТИЛКИ И САНИТАРИЯ - Монтажът на осветителни тела, ключове и контакти, на настилки, като ламинат и мокет, и на санитария се извършват след приключване на абсолютни всички строителни дейности.