Добре дошли на бизнес профила на ВИКРЕДО ЕООД


Фирма Викредо ЕООД е член на Българска Строителна Камара. Извършва ремонтно-възстановителни дейности на апартаменти и къщи на частни клиенти, както и офис помещения, търговски обекти и административни сгради.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Строителство на сгради

“С фирма "Викредо" ЕООД започнахме да работим през 2013 година. С настоящата препоръка изразявам благодарността си към екипа на фирмата за професионалното отношение при изпълнение на възложената от нашата компания поръчка за извършване на строително-монтажни дейности в офисите ни в гр. София.”

на 01 Jan 2013 от Моника Цветанова

Качена препоръка, Строителство на сгради

“"Викредо" ЕООД разполага с квалифициран ръководител и изпълнителски персонал, много добра организация и е с необходимото оборудване и механизация при извършваните разнообразни стройтелно-монтажни дейности.”

на 01 Jan 2009 от Управител - Д.Спасов
Виж всички мнения

Опит


1993 г. Основана е фирма ЕТ „Викредо – Тодор Тихов” от инж. Тодор Тихомиров Тихов.

Специализация и квалификации


Фирмата е специализирана в строителство на нови еднофамилни къщи, строителни ремонти, изжраждане на нови електрически, вентилационни и климатицазионни инсталации. Разполагаме със специалисти в съответните области с богат опит и рутина. Фирмата разполага с необходимата механизация, машини и инструменти за изпълнение на обекти с високи изисквания за бързина и качество. Фирмата дава гаранция за всички извършени строителни и и строително-ремонтни дейности съгласно ЗУТ на Република България.