Добре дошли на бизнес профила на Ремонти - Аспарухов


Строителна фирма "ДА-Строй" ЕООД е създадена 2007г. Основен предмет на дейност проектиране, строителство и реконструкция на жилищни, административни, търговски и промишлени сгради. Предлага пълен инженеринг и строителство до ключ.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


2007-2017г. Проектиране на строителни конструкции; Организация и управление на строителството; Строителен надзор. Проектиране на сгради и съоръжения по част „Конструкции”. Консултантска дейност в областта на проектирането. Научни изследвания в областта на строителните конструкции. Проектиране на всички видове масивни, метални, дървени и пластмасови конструкции, прилагащи се в строителството на сгради и съоръжения; Технология на изпълнение на горепосочените; Организация и икономика на строителството; Архитектура и др.

Специализация и квалификации


ОБРАЗОВАНИЕ  Докторска степен: Учебно заведение Университет по Архитектура, Строителство и Геодезия, гр. София Дата на защита на дисертацията 03.2013г. Специалност Строителни конструкции Катедра „Метални, дървени и пластмасови конструкции” Научен ръководител проф. д-р т.н. инж. Димитър Даков Форма на обучение Редовна Тема Конструктивно изследване на ограждащи конструкции от алуминий и стъкло Основно застъпени проблеми Поведение на конструкциите от алуминий и стъкло при различни видове въздействия- разпределение на усилията, деформативност и други; Възможности на стъклото като конструктивен материал.