Добре дошли на бизнес профила на ДИП СТРОЙ 2017


Предлагаме на нашите клиенти абсолютно безплатни оглед и изготвяне на оферта. Частични и цялостни интериорни решения за вашия дом, офис, сграда... Предлагаме висококачествени комплексни услуги които да удоволетворят и най- капризните клиенти. Шпакловки, боядисване, окачени тавани с фигури, плочки, изолации, подмяна и ремонт на дограма, комарници, щори, секюрити щори и мн. други. Държим на качеството и спазваме обещанията си, за нас няма по- голяма реклама от доволните клиенти, за това никога не ги разочароваме.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Боядисване и декорация

“Станах клиент на майсторите които основаха фирма ДИП СТРОЙ 2017 ООД , м. Февруари 2017 година, по препоръка на мой приятел. Купих апартамент, който се нуждаеше от основен ремонт. Момчетата са изключителни професионалисти, обясняват всичко на достъпен език, още от първия оглед, стана ясно че си разбират от работата. Основният ремонт включваше ремонт на банята, шпакловка, боядисване, окачени тавани, поставяне на теракота и ламиниран паркет и др., смяна на дограма, навес на тераса, поставяне на комарници и щори, също така ми съдействаха за покупката на нова кухня. Изключително доволна съм, от бързината, чистотата и качеството с които майсторите работят. Нямам никакви забележки. Наистина опровергаха всеобщото мнение- "Да не ти влиза майстор в къщата!", на което бях и аз. Препоръчвам горещо!”

на 01 Feb 2017 от Илиана Георгиева
Виж всички мнения

Опит


Ние сме новооткрита фирма в която работят само и единствено истински майстори- професионалисти с дългогодишен стаж в България и по света.

Специализация и квалификации


Висококачествени цялостни ремонти за вашия дом от А до Я.