Добре дошли на бизнес профила на Гипсова декорация


Вел Дизайн е специализирана в сферата на интериорния и екстериорния дизайн. Изпълняваме ремонтни и довършителни работи : решения от гипскартон (прави и арт окачени тавани, преградни стени, предстенни обшивки, шумоизолация), шпакловка, боядисване и декоративни мазилки.
За да създадете уникален и красив интериор и екстериор, включването на гипсова декорация/ декорация от фибробетон е от ключово значение.

Архитектура и дизайн е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Едно от нашите ключови преимущества е екипа от професионалисти, с които работим, и възможността ни за изпълнение на цялостна интериорна и екстериорна декорация по индивидуален дизайнерски проект на клиента.
В допълнение към довършителните работи, които предлагаме, ние сме един от най-големите производители на декоративни детайли, елементи и орнаменти. Разполагаме с наш асортимент от над 5000 артикула в класически и модерни архитектурни стилове – корнизи, фризове, розетки, колони, релефи, пана, бюстове, статуи, куполи, конзоли, фронтони, рамки за огледала, декорация около врати и прозорци, декорация за камини и много други ...

I. ДЕКОРАЦИЯ ЗА ИНТЕРИОР
Декорацията за интериор е еко продукт – изработва се от чист природен гипс, без добавяне на примеси. Влагаме единствено палмови нишки и стъклени фибри за олекотяване и, същевременно, усилване на детайла. Работим по старите доказани класически методи на изработка. Съвременните технологии ни позволяват калъпите и шаблоните да са максимално прецизни и отклоненията при един детайл са под 0.3 %. Не ограничаваме нашите клиенти за възможностите при декорацията. При профилите – корнизи и фризове можем да изпълним както прави детайли, така и детайли със съответен радиус (овал) за обличане на портали, обръчи за скрито осветление, ниши, арки, овали в помещението.

II. ДЕКОРАЦИЯ ЗА ЕКСТЕРИОР И МОКРИ ПОМЕЩЕНИЯ (декорация на фасади, градини, навеси, балкони, басейни)
От 2013 г. стартирахме линия си за екстериор. Фасадната и екстериорната декорация се изработва от бял цимент, фибри и добавки за бетон (пластификатори, суперпластификатори импрегнанти). Пластификаторите, суперпластификаторите и импрегнантите, които ползваме за фасадната и екстериорната декорация са с марката Sika. Детайлите, изработени от фибробетон, са с изключителна здравина и са издръжливи на преките атмосферни влияния. Те са чудесен избор и имат широко приложение при декорация на фасади, обличане на колони на огради, парапети, балкони, декорация в градината, декорация в помещения с висока влага и др. След изработката импрегнираме детайлите; след изпълнение на монтажа се импрегнират повторно. Важно условие при монтажа на детайли от фибробетон върху фасада е основата да е здрава и да позволява дюбелиране. Приблизителната тежина на детайлите от фибробетон е с около 50 % по-голяма спрямо артикул, изработен от гипс. Всички декоративни детайли, представени в нашия уеб сайт от гипс, могат да се изпълнят и от фибробетон.

III. РЕСТАВРАЦИЯ И ИЗРАБОТКА НА ИНДИВИДУАЛНИ МОДЕЛИ
Успешно изпълняваме реставрацията при стара съществуваща декорация на интериори и екстериори – изчистени и орнаментирани корнизи и фризове, орнаментика за тавани и стени, пана и околопрозоречни рамки, пиластерни и кръгли колони, пиедестали, брекети/ конзоли за под балкони и др. За да удовлетворим желанията на нашите клиенти, можем да изработим индивидуални декоративни детайли (профили, елементи, орнаменти и пр.) по скица, снимка или проект на клиента.

IV. ОБРАБОТКА ТИП ДЕКОРАЦИЯ
В допълнение предлагаме и специални цветови ефекти върху артикулите (патиниране, ефект имитация на камък, ефект имитация на мрамор, напукан ефект, състаряване). Изпълняваме и обработка с варак с цел постигане на максимален ефект сребро, бронз, злато. Обработката се изпълнява върху сух монтиран детайл. След напълното изсъхване на декорацията, детайлите се лакират, което им осигурява дълъг живот и лесна поддръжка.

Специализация и квалификации


С цел удобство за клиентите ни, поддържаме актуална информация в нашия уеб сайт – снимков материал от изпълнени обекти, ясна ценова политика, каталози, в които са представени декоративните детайли от нашата номенклатура с референтни номера, размери, цени и снимки.
Срокът за изпълнение на всяка поръчка варира от 1 седмица до 6 месеца, като зависи както от обема и спецификата на работата. Залагаме на безкомпромисното качество и професионализма в изпълнението на обектите на нашите клиенти. Зад гърба си имаме хиляди доволни клиенти: изпълнили сме декорации в частни домове, фирмени и административни сгради, офиси и търговски обекти, салони за красота, хотели, сгради паметници на културата, църкви и исторически обекти.

ГАРАНЦИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ За всички довършителни работи, които извършваме, ВЕЛ ДИЗАЙН предвижда гаранция за изпълнение на всеки един свой обект.
Гаранционни срокове:
- гипсова декорация, изпълнена на тавана : 11 (единадесет) години
- гипсова декорация, изпълнена на стени : 6 (шест) години
- фасадна декорация, декорация за градини и мокри и влажни помещения : 11 (единадесет) години
- сухо строителство (окачени тавани, предстенни обшивки, предградни стени, шумоизолация) : 11 (единадесет) години.