1. Архитектура и дизайн

По специално в сферата на чертане, 3d визуализации. външен дизайн, интериорен дизайн, архитектурно проектиране, ландшафт.


2. ВиК Услуги

По специално в сферата на отпушване на шахти, почистване на септични ями, вик-външно проектиране, течове, аварии, вик-вътрешно проектиране, отпушване на щрангове, отпушване на мивки, отпушване на сифони, изграждане на вик инсталация, лепене на тръби, отпушване на канали.


3. Дърводелски услуги 1 извършен проект

По специално в сферата на врати и огради, декоративни изделия, дърворезба, стълбища и парапети, мебели по поръчка, навеси и покриви.

Виж мнения

4. Заваряване

По специално в сферата на заваряване на тръби. заваряване на чугун, заваряване на пластмаси, лазерно заваряване, плазмено заваряване, заваряване на неръждавейка, точково заваряване, електродъгово заваряване, заваряване на алуминий.


5. Мебели и обзавеждане

По специално в сферата на обзавеждане на офис, обзавеждане на магазини, тапицерски услуги, мебели по поръчка, обзавеждане на заведения, реставрация на мебели, обзавеждане на жилища.


6. Металообработване

По специално в сферата на резервни части. детайли, декоративни изделия.


7. Озеленяване

По специално в сферата на отводнителни системи, ландшафтен дизайн, напоителни съоръжения, поддръжка на зелени площи, обзавеждане на градини, ландшафтно проектиране, интериорно озеленяване.


8. Ремонт на баня

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, частичен ремонт на баня, проектиране на баня, къртене на баня.


9. Ремонт на кухня 2 извършени проекта

По специално в сферата на частичен ремонт на кухня, цялостен ремонт на кухня.

Виж мнения

10. Строителство на сгради

По специално в сферата на укрепване и фундиране, фасади, надзор, проектиране на конструкции, реставрация. пристройки и надстройки, преградни стени, ново строителство.