Добре дошли на бизнес профила на "НИЛО" ЕООД


NILO е запазена търговска марка на “НИЛО” ЕООД гр. ПЛОВДИВ – дружество, основано през 1996г. и регистрирано по ЗДДС през 2014г. Съчетавайки отлично качество с изгодна цена, екипът ни от професионалисти предлага иновативни и съвременни модни решения в областта на интериорния дизайн. Нашата основна цел е да бъдем надежден и коректен партньор, да даваме компетентен отговор на Вашите въпроси и да демонстрираме индивидуален подход към всеки наш клиент и неговите очаквания.

Архитектура и дизайн е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Мебели и обзавеждане

“С настоящата референция изразяваме благодарността си към екипа на мебелна къща "НИЛО" за безспорния професионализъм и умението да изпълнява не само стандартните, но и всички специфични изисквания, които поставихме в хода на цялостното обзавеждане на почивната станция. Доволни сме от прецизността и качеството, с което изработиха в срок всяка мебел до последния детайл, използвайки само първокласни материали.”

на 05 Feb 2016 от инж. Ст. Пехливанов

Качена препоръка, Мебели и обзавеждане

“Екипът на мебели "Нило" изработи за наш офис в гр. София красива и изключителна функционална рецепция със съвременен дизайн. Изпълниха бързо и много качествено възложения от нас ангажимент.”

на 01 Jan 2015 от Веселин караджов
Виж всички мнения

Опит


С почти 20 години непрекъснат труд и развитие в мебелния бранш, ние от "НИЛО" ЕООД придобихме нужните познания за функционалните и ергономични практики в обзавеждането и спечелихме доверието на широк кръг корпоративни клиенти и крайни потребители. Нашите продукти са изработени от висококачествени материали и са проектирани така, че да ви служат дълги години. Вярваме, че перфектният дизайн може да се получи само при свързване на функция, стил и материал в едно, и сме готови да Ви го предложим.

Специализация и квалификации


Изработваме всички видове мебели за дома, офиса и търговски обекти от ламинирани ПДЧ, постформинг, ламиниран МДФ, МДФ с естествен фурнир, лакиран МДФ, МДФ профили, акрилни плоскости, полиглос плоскости и масив. Извършваме вграждане на всички видове електроуреди и ВиК инсталации. Оказваме съдействие на своите клиенти при избора и закупуването на мивки и батерии, матраци, електроуреди, осветителни тела, стъклени компоненти, фотопринт върху стъкло и други. Изработваме и 3D визуализации по желание на клиента. Всички мебели, проектирани и изработени от "НИЛО" ЕООД, пристигат във Вашия дом, офис или търговски обект с Гаранционна карта. Това е нашият ангажимент към Вашето спокойствие – защото ние носим отговорност за всичко, което сме Ви препоръчали и за което сме получили Вашето доверие. В допълнение към Гаранционната карта ще получите и документ „Инструкции за безопасност и препоръки за експлоатация и поддръжка на мебели“.