15 оставени мнения от 19 извършени проекти
4.20 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Тихомир Вълканов преди 43 месеца за Съвет за газово котле | София

“Много точен, бързо и професионално свършена работа!”

Орлин Давчев преди 48 месеца за Зареждане на климатик | София

“Договорената дейност беше изпълнена в срок и отлично качество при разумна цена. Впечатляващи са проявените лично отношение и професионализъм. Определено препоръчвам като изпълнител.”

Виж снимки
преди 53 месеца за Монтаж на 3 панелни радиатора в панелен апартамент | София

“Доволен съм от изпълнението. Препоръчвам.”

преди 54 месеца за Премахване на камина в апартамент | София

“Бърза и кореткна работа от страна на изпълнителя! Много съм доволен!”

преди 55 месеца за Монтиране на термовинтили и термоглави на радиатори | София

“Всичко беше извършено както се разбрахме. Препоръчвам.”

преди 56 месеца за Изграждане на отоплителна инсталация на пелети | София

“Майстора се справи с проекта и го изпълни качествено.”

преди 57 месеца за Замяна на 2 броя панелни радиатори за парно. | София

“Поръчката беше изпълнена в срок и съгласно договорката.”

Виж снимки
преди 51 месеца за Изграждане на подово отопление + изграждане БГВ + монтаж ТП | София

“Инж. Благовест Кордев се оказа несериозен, неизпипващ работата, прибързващ и мотаещ се майстор. Не обича да пита и да премисля и това му носи главоболия за които после ще поиска вие да платите за неговите необмислени изпълнения. Винаги гледа по-лесното, но не и по-ефикасното и функционално решение. Работеше на няколко места едновременно и изпълнението се забави повече от очакваното. Определено не съм доволен от работата, която свърши, и не бих го препоръчал.”

инж.Благовест Кордев отговори:

Благодаря ти Йордан, дано си намериш друг майстор да ти ходи по свирката.. А до колкото не сериозността, по Вашите думи звучи несериозно. Първо срока го съкратихме от това което аз бях Ви казал, защото ме пришпорвахте постоянно, че все бързате... Да не р Забравите, че и в началото направих компроси с авансовото плащане. Големи хора сме, но след като сте недоволен си останете със здраве. Хора които не знаят какво искат извън проекта.,няма смисъл да работя с тях.

преди 67 месеца за Улавяне на отделяната топлина от машини и насочването и към отоплителна инсталация | София

“Не ми е приятно да оставям негативни мнения, но послевкуса от свършената работа от Благовест е горчив. Дойде на безплатен оглед, предложи решение, каза ми че е изграждал подобни инсталации - моят проект се състоеше в отвеждане на топлина отделяна от машини до отоплителна инсталация, като целта беше от една страна да се контролира максималната температура на машините, а от друга, с отделяната топлина да се затопля водата в отоплителната инсталация на обекта. Благовест даде оферта, дойде и свърши работата, нагледно адекватно. Не мога да кажа, че не беше внимателен, и че не беше точен, но решението което предложи всъщност не ми свърши никаква работа - за мен едни 5000 лв. хвърлени на вятъра. Изградената инсталация просто не успяваше да охлади машините, съответно нямаше смисъл да се довършва проекта и да се мисли за отвеждане на топлината към топлинната инсталация.

В крайна сметка сам намерих решение, без инженерно образование, и то 5 пъти по-евтино, чрез монтаж на вентилатор, който впрочем помолих благовест да монтира на прозорец (т.е. демонтаж на прозорец и монтаж на вентилатор), за което ми взе 3 пъти повече от колкото друг майстор, който помолих да свърши идентична работа на по-късен етап.”

инж.Благовест Кордев отговори:

Почти след 1 година клиента реши да остави коментар... Проекта на Петър е завършен на 50%,поради стеклите се обстоятелства не бе довършен на 100% за да се види и усети ефекта на инсталацията.Беше обяснено на клиента,че малка част от температурата на машините чрез вентилатор ще бъде изведен навън,НО НЕ И ОХЛАЖДАНЕ НА МАШИНИТЕ!След завършване на 50% от проекта му обясних че ще бъде нужен и климатик за да се охладят машините.В крайна сметка заданието на Петър е за улавяне на топлина и насочване към отоплителната инсталация,а не за охлаждане на машините.За вентилатора който след това беше монтиран от мен (3 пъти по скъпо от други майстори на цена 180лв)имаше вложени материали и останалото работа,бях му обяснил че мога да реагирам след 2-3 дена клиента ме помоли възможно най скоро да бъде.Отидох на другият ден монтираха вентилатора подвързах го и го пуснах да работи.Струваше му 180лв...!

преди 75 месеца за Поставяне на антивибрационни тампони на климатик | София

“Не съм доволен. Тампоните не бяха закрепени добре, климатикът свободно се движеше по стойката и имаше опасност да падне при силен вятър. Въпреки че изпълнителят каза, че е на разположение да съдейства, ако има проблем със закрепването, смятам, че повторното му посещение за подобна дребна задача е излишно. В крайна сметка трябваше друг майстор да довършва направеното. ”

инж.Благовест Кордев отговори:

Здравейте,Ивайло след като ми се обадихте на следващия ден с Вашите забележки които имахте Ви обясних,че няма да има проблем с външното тяло,нито ще падне нито ще излети.Казах Ви,че ако ви притеснява това местене което става когато има човешка намеса а не от работата на машината ще дойда да го оправя!Всеки един клиент на майстор плюс има право да пише всякакви коментари,но не и по настроението на клиента.Ваше си е решението да си повикате друг и пак да си платите.Аз се отзовах на вашите забележки но разговора ни заварши от ваша страна с ОК.Моята цел предполагам и на останалите майстори е не да си гонят клиентите а да ги запазят,така и двете страни са доволни.Лек ден.