Добре дошли на бизнес профила на мебели стрелец


Мебелна фабрика „СТРЕЛЕЦ – 95” – Ямбол е специализирана в проектиране и производство на корпусни мебели по поръчка. Нашата основна цел е да създаваме мебели специално за вас според вашето желание и жилище.

Мебели и обзавеждане е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Ние сме лидер в сферата на производството и търговията с мебели от 1995г. Мисия на компанията е да удовлетвори и най-претенциозните ценители на домашния уют и комфорт, изпълнявайки и най-нестандартните изисквания. Мебелите са изработени от материали, които са в съответствие с качествените и екологични критерии на европейските стандарти;проектите са съобразени с най-новите тенденции в световния интериорен дизайн. Продуктовата листа е широка и разнообразна, като непрекъснато се обогатява с нови модели. Предлага се комплексно обзавеждане на дома- дневни, трапезарии, спални, детски, кухни,офис обзавеждане, обзавеждане за хотел и ваканционни селища.Фирмата предлага корпусна мебел от меламинови и МДФ плоскости в комбинация с МДФ профили, алуминий и ПВЦ покритие. Мебелите са с оптимално съотношение между качество, дизайн и разумна цена. Фабриката е ориентирана основно към целевия пазар на индивидуални клиенти ,реализират се проекти, изцяло съобразени със специфичното желание и изисквания на клиента. Ние сме директен производител на мебели по поръчка за Вашата кухня! Предлагаме масови и луксозни кухни,както и кухни старинен стил. Проектираме вашата кухня безплатно. Показваме ви 3D проект . Следваме стриктно вашите инструкции и корекции. След като одобрите проекта, сключваме договор за изработка. Произвеждаме , доставяме и монтираме вашата кухня.

Специализация и квалификации


Фирмата разполага с квалифицирани консултанти и проектанти. От 2005 г. е със собствена производствена база. Фирмата разполага със собствен транспорт и квалифициран монтажен екип с цел максимално улеснение на своите клиенти. Екипът от професионалисти и техните иновативни идеи, качеството на мебелите, както и точността при изпълнение на поетите срокове прави компанията желан партньор.