10 оставени мнения от 21 извършени проекти
5.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Мартин Попов преди 38 месеца за Изолация на таван с гипосокартон | Банкя

“Останах много доволен от завършването на обекта, разбрахме се за дата и дойде и свърши дори по-бързо от определеното време. Доверете им се.”

Велислав Михайлов отговори:

Благодаря

Доника Димчева преди 39 месеца за Цялостен ремонт на баня | София

“Благодаря на Велислав и Пепи за цялостното преобразяване на нашата баня! Проекта беше изпълнен в срок, макар, че имаше и допълнителни услуги, които се появиха. Работеше се качествено, с много детайли, които изпълниха прекрасно! Отново бихме работили с момчетата, както и бих ги препоръчвала с чисто сърце. Успех!”

Велислав Михайлов отговори:

Благодарим ви много

Виктор Светославов преди 40 месеца за Декоративни тухли на стена и колона, де/монтаж радиатор, монтиране на масивен плот към стената | София

“Професионално изпълнен проект! Много сме доволни, бих се възползвал от услугите на Велислав и колегата му отново. Препоръчвам! Реагираха своевременно, дадоха ни допълнителни идеи за изпълнението. Много добро качество на работата, на разумна цена. Коректни и точни.”

Велислав Михайлов отговори:

Мерси

Mira Ч преди 49 месеца за Шпакловане на 2 тавана около 21 кв.м. общо и боядисване с латекс | София

“Много съм доволна от Велислав, момчето работи адски чисто, спокойно. Мога да го препоръчам.”

преди 52 месеца за Баня - ново строителство на гипскартон с хидроизолация е в момента - да се приведе в експлоатация. | София

“Работи много качествено и прецизно. Честен и отговорен. Определено бих го препоръчал и ако имам нужда бих го извикал и работил с него отново.”

преди 62 месеца за Преграждане на хол с гипсокартонова стена и освежаващо боядисване | София

“Много съм доволна от работата и отношението на Велислав. Изключително бърза реакция, професионално мнение, изпълнение на работата в срок (въпреки промяната в първоначалния проект), с високо качество и на добра цена.
Препоръчвам го - много точен изпълнител, работи чисто и ако ми се наложи, отново бих работила с него.”

преди 65 месеца за Шпакловка, боя и обръщане на прозорци | София

“Много добър майстор- качествено,бързо и с достъпни цени.
Препоръчвам го на 100% за всякакви вътрешни ремонти
Имах допълнителни услуги които ми се изпълниха бързо и не струваха скъпо-коридор боя,шпакловка, монтиране на корнизи,контакти,лампи”

преди 84 месеца за Поставяне на плочки | София

“Проектът бе извършен качествено и при уговорените срокове и условия. Препоръчвам този изпълнител.”