Добре дошли на бизнес профила на Миро


Ние от "M&M" сме млад екип от опитни специалисти във всички строителни дейности. . През годините строителството имаше своите падения и възходи, което принуждаваше всяка фирма да се специализира в нещо, за да не бъде изтласкана от пазара. Ние избрахме основно вътрешните ремонти и топлоизолация, сегмент от пазара, който много фирми избягват, защото в него най-важен фактор е клиента и ако не си готов да осигуриш перфектно качество на добра цена в разумни срокове, не можеш да бъдеш полезен с услугите си.

Сухо строителство е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Дългогодишният ни опит е плод на стотици хиляди квадратни метри завършени строителни площи. Реализирането на проекти в чужбина през годините даде допълнителен опит на нашия екип, който да внесем в ремонтите в България. Имаме щастието да сме работили с модулни строителни системи от сухото строителство и грубото строителство, които в България все още не съществуват и често нашите клиенти са очаровани, когато им предложим идея, която никой досега не е успял да предложи. Освен опита, ние сме горди и с количеството курсове, които нашият екип е преминал, което е удостоверено със сертификати на водещи фирми като Кнауф. Всички това ни дава право да имаме самочувствие, когато предлагаме услугите си за вашия ремонт, защото ние знаем, че ще ви бъдем полезни със съвет за вашия окачен таван, пребоядисване, изолация или просто консултация. Ако все още не сме ви убедили в опита и професинализма си чувствайте се свободни да разгледате нашите цени и галерия, за да сте сигурни, че правите правилния избор, когато ни доверявате ремонта на жилището си.

Специализация и квалификации


ФИРМАТА ИЗВЪРШВА СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ: МАЗИЛКИ, ЗАМАЗКИ, ШПАКЛОВКИ, ЗИДАРИИ БОЯДЖИЙСКИ УСЛУГИ СУХО СТРОИТЕЛСТВО ТОПЛОИЗОЛАЦИИ ПОЛАГАНЕ НА ОБЛИЦОВКИ-ФАЯНС, ТЕРАКОТ, ГРАНИТОГРЕС, КАМЪК И ДР. В И К ИНСТАЛАЦИИ ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦИИ ПАРКЕТ КЪРТЕНЕ, ПРОБИВАНЕ, ИЗВОЗВАНЕ НА ОТПАДЪЦИ