Добре дошли на бизнес профила на Ivan Mitev


Професионалните умения, които сме придобили ни помагат да изпълняваме качествено и бързо строителствените и ремонтните дейности, от които клиентите ни имат нужда. Голямото търсене на качествени услуги, ни помогна да разширим обхвата ни на работа. Днес можем да се гордеем с редица реализирани проекти в различни части на страната. Ние работим на територията на цялата страна и предлагаме гаранция от 5 до 15 години за осъществените от нас строително-ремонтни услуги.

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 56 месеца за Дървен навес над тераса на последен етаж | София

“Всичко мина много добре. Доволни сме от работата.”

преди 78 месеца за Ремонт на покрив. София | София

“След няколко проведени огледа се спрях на Иван и неговата бригада. Мога да кажа, че е Коректен, точен. Държи за спазване на технологията. Работи качествено, без никакви пропуски в това отношение. Изпълнява точно това, което е поел като задължение. ПРЕПОРЪЧВАМ ГО!”

преди 79 месеца за Дървен навес за тераса | Бургас

“Доло горе бива. Всичко беше изпълнено в срок и качествено. ”

Виж всички мнения

Опит


Цялостни ремонти на покриви, ремонт на промишлени обекти, ремонт на покриви на входове на къщи, блокове, постройки, гаражи, беседки, вили. Всички проекти изпълненияваме с високо качество и на добри цени.

Специализация и квалификации


СТРОЙСТВО НА ПОКРИВИ Извършваме качествено, цялостно преустройство на покривни и покривни конструкции. Можем да извършим и усвояване или приобщаване на тераси и балкони към вашето жилище. Наслаждавайте се на уюта. ИЗГРАЖДАНЕ НА ТАВАНИ Изграждаме тавани и тавански помещения. Ние можем да преустрооим вашите тавани, да премахнем скосове и да превърнем всяко помещение от неизползваемо и неудобно, в обитаемо и уюутно. ХИДРО- ИЗОЛАЦИЯ Специализирани сме в полагане на висококачествена хидро- изолация с полиестерна мембрана APP 4.5 кг м2. Сложете край на течовете и постоянните разходи за ремонти, които траят само един сезо ПОСТАВЯНЕ НА УЛУЦИ Ние обичаме да довършваме работата си до край, затова сме обучили част от екипа в поставянето и монтажа на вертикални и хоризонтални улуци. Поставяме стандартни и безшевни улуци. РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ: Разгледайте вече реализираните от нас и екипът ни проекти. Убедете се в качеството на работа, което предлагаме. Осигурете си спокойствие и ниски разходи за ремонт и изграждане на Вашият покри