Добре дошли в бизнес страницата на Ivan Mitev

Професионалните умения, които сме придобили ни помагат да изпълняваме качествено и бързо строителствените и ремонтните дейности, от които клиентите ни имат нужда. Голямото търсене на качествени услуги, ни помогна да разширим обхвата ни на работа. Днес можем да се гордеем с редица реализирани проекти в различни части на страната. Ние работим на територията на цялата страна и предлагаме гаранция от 5 до 15 години за осъществените от нас строително-ремонтни услуги.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Ремонт на покрив. София, Покривни услуги | София

“След няколко проведени огледа се спрях на Иван и неговата бригада. Мога да кажа, че е Коректен, точен. Държи за спазване на технологията. Работи качествено, без никакви пропуски в това отношение. Изпълнява точно това, което е поел като задължение. ПРЕПОРЪЧВАМ ГО!” на 03 Oct 2017 от Петър Петров.

Дървен навес за тераса, Дърводелски услуги | Бургас

“Доло горе бива. Всичко беше изпълнено в срок и качествено. ” на 01 Oct 2017 от .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Цялостни ремонти на покриви, ремонт на промишлени обекти, ремонт на покриви на входове на къщи, блокове, постройки, гаражи, беседки, вили. Всички проекти изпълненияваме с високо качество и на добри цени.

Специализация и квалификация:

СТРОЙСТВО НА ПОКРИВИ Извършваме качествено, цялостно преустройство на покривни и покривни конструкции. Можем да извършим и усвояване или приобщаване на тераси и балкони към вашето жилище. Наслаждавайте се на уюта. ИЗГРАЖДАНЕ НА ТАВАНИ Изграждаме тавани и тавански помещения. Ние можем да преустрооим вашите тавани, да премахнем скосове и да превърнем всяко помещение от неизползваемо и неудобно, в обитаемо и уюутно. ХИДРО- ИЗОЛАЦИЯ Специализирани сме в полагане на висококачествена хидро- изолация с полиестерна мембрана APP 4.5 кг м2. Сложете край на течовете и постоянните разходи за ремонти, които траят само един сезо ПОСТАВЯНЕ НА УЛУЦИ Ние обичаме да довършваме работата си до край, затова сме обучили част от екипа в поставянето и монтажа на вертикални и хоризонтални улуци. Поставяме стандартни и безшевни улуци. РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ: Разгледайте вече реализираните от нас и екипът ни проекти. Убедете се в качеството на работа, което предлагаме. Осигурете си спокойствие и ниски разходи за ремонт и изграждане на Вашият покри

0879 590 810 | 10:00-18:00