Добре дошли на бизнес профила на Сиенит


Сиенит Механизация и Автотранспорт ООД е учредено на 05 октомври 2005 година с основен предмет на дейност предоставяне на автотранспортни услуги и услуги със строителна механизация.

Строителна тех. под наем е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Дружеството извършва Инфраструктурно строителство, хидротехническо строителство, изпълнение на строежи от транспортната инфраструктура, събаряне и разчистване на сгради и техническа рекултивация на терени и промишлени обекти. Широката гама строителна механизация позволява на дружеството да участва в много и различни по обем, вид и специфика строителни обекти. То е пряко свързано с дейността на Сиенит Холдинг и участва активно в изграждането на всички обекти. През 2008 година Сиенит Механизация и Автотранспорт ООД разработва и внедрява система за управление на качеството и безопасност и здраве при работа. Системата за управление е сертифицирана от LRQA, съгласно изискванията на международните стандарти EN ISO 9001 „Системи за управление на качеството" и BS OHSAS 18001 „Системи за управление на здравето и безопасността при работа". През август 2011 година фирмата е успешно сертифицирана по стандарта EN ISO 14001 „Системи за управление по отношение на околната среда".

Специализация и квалификации


Услуги с малка и голяма строителна механизация - булдозери, багери, валяци, фадроми, телескопични повдигачи, специализирана техника. Превоз на инертни материали със самосвали и гондоли, транспорт с прицепни разтегателни ремаркета, транспорт на машини и механизация. Изкопаване на басейни, септични ями, корита, профилиране на терени, всякакви изкопно-насипни дейности.