Добре дошли на бизнес профила на ДС Груп 2014


Фирмата е регистрирана 2014 год., като основната концепция на съдружието е да покрие целия процес от проектиране до изпълнение на обекта. Екипа на фирмата се специализира в разработването на набор от услуги включващи изработването на инвестиционни проекти по всички части и изпълнението им чрез строително монтажни работи. Строителния процес се извършва под постоянен контрол на управителя на фирмата и непрекъснато присъствие на техническия ръководител на обекта.

Архитектура и дизайн е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Инвестиционните проекти се осъществяват от арх. Тихомир Петров, проектант с десет годишен стаж и пълна проектантска правоспособност и екип от инженери по всички части. Строителните дейности се осъществяват под ръководството на Стоян Стоичков и Живко Стоичков, Управители на фирмата с техническо образование и петнадесет годишен опит в строителството.

Специализация и квалификации


"ДС Груп 2014" ООД работи в сферата на проектирането и строителството. Изпълнението на всички видове СМР, както и съдействие и контрол на специализирани монтажи по време на строителството.