Добре дошли в бизнес страницата на Bogdan

Списък на услугите които предлагам: - Направа на отвори и улеи в бетон, тухла,итонг и гипсокартон - Полагане и изтегляне на кабели и про-водници - Монтаж на ПВЦ тръби, кабелни скари и кабелни канали. - Монтаж на монофазни и трифазни апартаментни табла, ключове за осветление, вентилатори за баня,бойлерни табла, предпазители, осветителни тела и др. - Ремонт на електрически , домофонни и инсталации за стълбищно осветление. - Ремонт на битови електроуреди.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Ремонт на осветление в баня и на балкон, Електроуслуги | София

“Много бързо се отзова и комуникацията беше лесна и непринудена. Макар, че имаше непредвидени усложнения, нужният ремонт беше търпеливо завършен изцяло. Доволна съм, бих използвала отново услугите на този майстор и бих го препоръчала.” на 20 Sep 2017 от Антония Кокалова.

Здравейте, имам нужда от дребен домашен ремонт., Електроуслуги | София

“Малко се забавих с коментара, но искам да похваля Богдан, който дойде навреме, свърши бързо и акуратно работата си и до момента нямам оплаквания от ремонта.” на 14 Jun 2017 от Венета .

Смяна на ел. котлон, Електроуслуги | София

“Много съвестна работа! Перфектно изпълнение! Коректно отношение!” на 22 Apr 2017 от Бо То .
Разгледай още мнения

Опит:

Над тридесет годишен опит в ремонт и изграждането на битови и промишлени електроинсталаци.

Специализация и квалификация:

- Дипломиран Магистър инженер Електроника и автоматика TУ София 1988 - Сертификат за правоспособност за монтаж и ремонт на автомобилни и битови отопли-тели Ебершпрехер Австрия No 1736 / 1997 Виена Австрия - Сертификат за правоспособност за монтаж и ремонт на битова техника Blaupunkt Bosch Germany.