Добре дошли на бизнес профила на Богданов


Строителна фирма „Фокси” предлага довършителни ремонтни работи до ключ, сухо строителство с индивидуални решения за вашия интериор, бояджийски услуги, полагане на твърди настилки - фаянс и теракота, ВиК и електро услуги, зидарии, замазки и др. За вашето спокойствие предлагаме доставка на материали директно до обекта, професионално почистване и всичко, от което имате нужда, за да бъде завършен ремонтът на време и без главоболия.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Сергей Герджиков преди 15 месеца за Монтаж на интериорни врати | София

“Останах много доволен! Работата беше извършена изключително коректно и професионално!”

Стоянка Йорданова преди 36 месеца за Слагане на ламинат и монтаж на врати | София

“Изключително доволна съм! Големи професионалисти! Работят бързо, точно и коректно! Препоръчвам!”

преди 77 месеца за Шпакловка и боядисване апартамент | София

“Г-н Богданов откликна бързо на конкретно мое запитване за малка квадратура шпакловка и боядисване в апартамент като предложи разумни цени и кратък срок за изпълнение. Майсторът дойде в уреченият ден и час с предварително подготвени материали. Старателно приключи зададената работа в срок, като изцяло се съобразяваше с желанията ми и почисти отлично настилките в края на работния ден. Препоръчвам екипа на Богданов заради тяхната коректност, отлично свършена работа, добра организация и приятно впечатление, което оставиха в мен!”

Виж всички мнения

Опит


Строителна фирма „Фокси” е основана през 2004г. от г-н Божидар Богданов. През изминалите дванадесет години направихме различни строителни и ремонтни дейности и завършихме около 2600 обекта за частни клиенти, които продължават и до днес да използват нашите услуги. Полагане на твърди настилки - фаянс, теракот, гранитогрес и камък Сухо строителство - гипсокартон, окачени тавани Бояджийски услуги - шпакловка и латекс За успешната реализация на нашите проекти използваме качествени материали, професионални машини и инструменти. Разполагаме с екип от двадесет квалифицирани строителни работници, благодарение на които изпълняваме в срок строително - ремонтните дейности. Услугата от основи до ключ дава на нашите клиенти спокойствие и свободно време. Освен с ремонта на вашето жилище ние се занимаваме и с пазаруването и доставката на всички материали на най-добри цени и качество. Предлагаме оглед и индивидуален проект. Нашите дизайнери могат да ви консултират за изграждане на интериора и за цялостния облик на вашето жилище. Изготвяме договор за изпълнение, в който подробно са описани всички операции, уточнени са цените и е фиксиран крайният срок за предаване на обекта. Предлагаме и комплексно професинално почистване на ниски цени, както и абонаментни програми с отстъпки.

Специализация и квалификации


Довършителни работи | Сухо строителство | ВиК услуги | Електро услуги | Лепене на фаянс , теракота , гранитогрес , камък | Всякакви монтажи | Доставка на материали | Извозване на отпадъци | И много други