1. Боядисване и декорация

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, машинно боядисване с блажна боя, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване с латекс два цвята.


2. ВиК Услуги

По специално в сферата на отпушване на шахти, почистване на септични ями, вик-външно проектиране, течове, аварии, вик-вътрешно проектиране, отпушване на щрангове, отпушване на мивки, отпушване на сифони, изграждане на вик инсталация, лепене на тръби, отпушване на канали.


3. Дърводелски услуги

По специално в сферата на врати и огради, декоративни изделия, дърворезба, стълбища и парапети, мебели по поръчка, навеси и покриви.


4. Електроуслуги

По специално в сферата на аварии, ремонт на домофон, ремонт на електроинсталация, монтаж на лунички, монтаж на ключ.


5. Изолация и Саниране

По специално в сферата на вътрешна изолация, работа за алпинисти, антикорозионна защита. саниране на сгради, хидроизолация.


6. Мебели и обзавеждане

По специално в сферата на обзавеждане на офис, обзавеждане на магазини, тапицерски услуги, мебели по поръчка, обзавеждане на заведения, реставрация на мебели, обзавеждане на жилища.


7. Отопление и климатизация

По специално в сферата на лъчисто отопление, автоклиматици, монтаж на радиатори, отоплителни системи, профилактика, овк проектиране, вентилация, горивни системи/котли, отопление на басейн, газови инсталации, монтаж и ремонт на климатици.


8. Покривни услуги

По специално в сферата на ремонт на тавани. изграждане на нова дървена конструкция, отпушване на водосточни тръби и улуци, ремонт на покриви, пренареждане на керемиди, водосточни системи, хидроизолация на покриви, изграждане на покриви.


9. Ремонт на баня

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, частичен ремонт на баня, проектиране на баня, къртене на баня.


10. Ремонт на кухня

По специално в сферата на частичен ремонт на кухня, цялостен ремонт на кухня.


11. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня, преградна стена, сух под, лепене на гипсокартон, окачен таван от гипсокартон.