Добре дошли на бизнес профила на Мебелисти


“Мебелисти 1“ЕООД е фирма, създадена да работи в услуга на клиента, като му предостави възможността да обзаведе своя имот, без да се налага да обикаля по мебелните магазини, търсейки най-изгодната цена и точните размери. При нас всеки клиент получава индивидуално обслужване, професионален съвет, дизайнерски решения за всеки вкус и може да избере на едно място най-изгодната оферта за предлаганите продукти на мебелния пазар.

Мебели и обзавеждане е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


"Мебелисти 1" ЕООД има опит повече от 10 години в изработката и монтаж на мебели по поръка. Имаме опит в обзавждането на обществени заведния- детски градини, кафе- барове,офиси, магазини, и многобройни частни имоти. Предлагаме цялостни интериорни решения.

Специализация и квалификации


За нас работят високо квалифицирани професионалисти, които са готови да отговорят на Вашите изисквания и да дадат решение на всеки един въпрос, свързан с обзавеждането на Вашия имот. Ние вярваме, че интериорният дизайн е изкуството да изразиш себе си по един различен начин и привилегията да бъдеш уникален. За това не Ви предлагаме просто мебели, а обзавеждане, което да изразява Вашите желания, мечти и да осигурява спокойствието и уюта в дома Ви.“Мебелисти 1“ ЕООДпредлага проектиране и производство на мебели по поръчка. При нас можете да поръчате корпусна и мека мебел, а нашите специалисти ще се погрижат да олицетворят Вашите представи за идеален дом. При изработката на мебелите, използваме най-съвременните технологии, с висококачествени материали.