Добре дошли в бизнес страницата на garchev

"ГЪРЧЕВ ИНЖЕНЕРИНГ" ЕООД е строителна фирма занимаваща се с всички строително- ремонтни дейности.Изпълнява обекти от жилищното,промишленото и културно-битово строителство,както и обекти от инфраструктурата .Проектиране и изпълнение на интериорен дизайн за жилища и офиси.Член на Камарата на Строителите в България.Фирмата разполага с високо квалифициран технически и работнически персонал.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Монтаж на нов водомер 1/2 (подмяна на съществуващ), ВиК Услуги | Плевен

“Точно в уреченото време! Бърза и качесвена работа! На разумни цени! Благодаря!” на 18 May 2017 от Румяна .

Хидроизолация и укрепване на основи на еднофамилна къща, Строителство на сгради | Плевен

“Благодарим на инф. Гърчев за добре свършената работа. Свързахме се с него, договорихме се, сключихме договор и в кратък срок имаме изпълнение на договореното с качество, което ни задоволява. Срещнахме професионализъм и желание да се удовлетвори клиента.
Благодарим!
Светлана, Веселин и Ганчо Ганеви
на 25 Aug 2016 от Веселин .
Разгледай още мнения

Опит:

"ГЪРЧЕВ ИНЖЕНЕРИНГ" ЕООД е създадена през 2011г.Вече 5/пет/ години е на строителния пазар.Управител и собственик е инж.Тошо Георгиев Гърчев с 35 годишен стаж в сферата на строителството.Инж. Гърчев е бивш ръководител на много строителни фирми в бранша,ръководил е големи обекти,както в България така и в чужбина.

Специализация и квалификация:

Изпълнение на жилищни,промишлени и културно-битови сгради. Проектиране и изпълнение на интериорен дизайн за жилища и офиси. Изпълнение на мероприятия по енергийна ефективност. Изпълнение на ВиК,ЕЛ и ОВК инсталации. Изпълнение на инфраструктурни проекти. Вякакъв вид ремонтни дейности в строителството.