Добре дошли на бизнес профила на NiteraBK


“Нитера Билд Къмпани” ООД предлага доставка на материали за сухо строителство и цялостно изграждане на преградни стени и обшивки от гипсокартон, окачени тавани, двойни подове, подови настилки, изграждане на покривни системи, топлоизолации и др. “Нитера Билд Къмпани” ООД разполага с високо квалифицирани кадри с многогодишен опит в областа на сухото строителство. Високото качество и бързина на изпълнените СМР са причина фирмата да бъде една от предпочитаните от инвеститори.

Сухо строителство е основна сфера на работа.


Опит


Екипът ни изпълнява задълженията си с висок професионализъм, комплексно, отговорно и безпристрастно. Придобитият опит, новаторските идеи и стремежът към лично професионално усъвършенстване изграждат потенциала на фирмата. Професионализмът е основата на нашите постижения. Ние ценим своите клиенти. Постигането на хармония и интеграция, доверие и единство в отношенията ни с тях е наша основна цел. Намираме оптимални решения, допринасяме за успехите и работим така, че клиентите да чувстват ангажираността на служителите ни към всеки индивидуален проект.

Специализация и квалификации


Хората ни са нашият основен капитал. Работим в екип от квалифицирани кадри с многогодишен опит. Желанието и амбициите ни да задоволим непрекъснато нарастващите изисквания на клиентите за професионализъм и качество на изпълнението, налага провеждането на ежегодни курсове и практични обучения за повишаване на квалификацията на персонала и въвеждането му в света на новите технологии. “Нитера Билд” ООД разполага със специализирано оборудване и транспорт.