Добре дошли на бизнес профила на Мебели КАН


Мебели КАН е фирма за производство и търговия с тръбни, корпусни и тапицирани мебели предназначени за офиси, хотели и учебни заведения в страната, както и оборудването им със спортни уреди и стоки. Металните части се боядисват прахово. Меката мебел се произвежда в клас ЛУКС.

Мебели и обзавеждане е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Мебели КАН е запазена марка на „КАН УЧТЕХСПОРТ БЪЛГАРИЯ" ООД. Предприятието съществува от 1991 година като първата частна фирма в България с предмет на дейност производство и търговия с тръбни, корпусни и тапицирани мебели за училища. През годините производствената ни гама достигна 8 000 изделия, предназначени за цялостно изграждане на интериора.

Специализация и квалификации


В Мебели КАН работят около 100 души. Във фирмата е въведена Интегрираната система за управление отговаряща на изискванията на международните стандарти за управление на качеството (ISO 9001 ), за управление на околната среда (ISO 14001 ), и за управление на здравето и безопасността при работа (OHSAS 18001 ). Интегрираната система за управление позволява най-оптимално да изпълним изискванията за подобряване на околната среда, безопасността на труда и качеството .