Добре дошли на бизнес профила на Юлиян


Здравейте, Казвам се Юлиян Любенов и се занимавам със заваряване, индустриален монтаж, изграждане на тръбопроводи, газопроводи, хидравлики и неръждаеми тръбни инсталации в хранително-вкусовата промишленост. Заварчик съм по методите ВИГ,РЕДЗ и МИГ-МАГ с опит над десет години.

Заваряване е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 94 месеца за Заваряване на тръби на топлофикация | София

“Много бързо и качествено изпълнение. ”

Виж всички мнения

Опит


Ще опиша накратко по-значимите обекти в които съм взел участие. 2008-2009г. Bairds-Malt Ltd. гр. Арброуд,Шотландия. Изграждане на два резервоара с плоски дъна за преработка на малц. 2010г. "Стомана Индъстри" гр.Перник. Реконструкция и охлаждаща тръбна обвръзка на трета пещ в ЕСДЦ. 2011г. "KBA Koenig & Bauer AG - Würzburg. Германия. Монтаж на съоражения и тръбна инсталация за отоплително-охлаждаща система. 2012г. "София МЕД" гр.София. Изграждане на хидравлична тръбна инсталация и монтаж на съоръжения за нова "цинкова линия". 2013г."Стомана Индъстри" гр.Перник.Реконструкция и охлаждаща инсталация от неръждаема стомана,на "слябова" машина в ЕСДЦ. 2014г. "UPM Lappeenranta" Финландия. Изграждане на множество тръбопроводи от неръждаема стомана в новоизграждащата се биорафинерия. 2014г. "Nordfrost" gmbh. гр.Грос герау,Германия. Амонячна линия за новоизградено "хладилно" хале. 2015г. "AUDI"Ag. Ingolstad,Германия. Монтаж на тръбопроводи. 2016г. "Sol Bulgaria" гр.Девня. Монтаж на съоръжения и изграждане на тръбопроводи от неръждаема стомана в новото "пълначно" за индустриални и медицински газове.

Специализация и квалификации


Изграждане и заваряване на тръбопроводи от всякакъв тип стомана. Заваряване и репаратура на алуминиеви детайли и др. Индустриален монтаж на съоражения и детайли. Заваряване на челни съединения с високо качество,когато е необходим рентгенов контрол на същите.