Добре дошли на бизнес профила на Removalszone


Ние сме лидери в бранша специализирани в преместването на вашия офис и апартамент. Нашия успех се дължи на добра цена, сигурност и високо качество на услугите ,които предлагаме без паралел в цяла България. Можете да ни се доверите за цялостно решение: опаковане, пренасяне и транспорт. Вече имаме много доволни клиенти в България и Англия. Нашите работници не са хамали, те са опитни професионалисти и ще свършат възложената работа , докато останете доволни.

Транспортни услуги е основна сфера на работа.


Опит


През годините изградихме лидерски позиции на преместванията в България и утвърдихме името си с коректното си отношение към нашите клиенти. Досега добихме много опит и се гордеем със себе си, за отличното обслужване което предлагаме.

Специализация и квалификации


RemovalsZoneBG се намира в град Пловдив и наш приоритет е да обслужваме нашите клиенти с любезност и преместваме тяхната собственост сигурно в цялата страна. Още от самото начало ние се развиваме и растем благодарение на нашата собствена рецепта за успех – отлично качество, обслужване на клиентите без паралел в цялата страна и отвореност към нововъведения. Ние разбираме индивидуалните нужди на нашите клиенти и предлагаме обслужване надминаващо тяхните очаквания. Нашите работници не са хамали, те са опитни професионалисти с дългогодишен опит в областа и знаят как ефективно да опаковат вашите мебели, така че те със сигурност няма да бъдат наранени по време на превоза. Всички наши превозни средства покриват най-високите критерии за безопасност и надежност. Те се различават по размери, за да задоволят различните нужди на нашите клиенти.