Добре дошли на бизнес профила на Кухни ЛОРИТА


ЛОРИТА ЕООД проектира и произвежда луксозни мебели, модерни и нестандартни кухни, гардероби с плъзгащи се врати, портманта и скринове от мдф с боя гланц и мат, пдч с различен вид покрития. Вратичките се изработват от МДФ огънати или прави с разнообразие от профили, с различни по вид покрития: -с полиуретанова боя в гамите RAL и PAL; -с металик и перлени бои; -с естествен фурнир ДЪБ, БУК, ЧЕРЕША и АФРИКАНСКА РОЗА -както и от масив БУК, ДЪБ, ЧЕРEША, ЯСЕН И ОРЕХ, за ценителите на класическия тип кухни.

Архитектура и дизайн е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Заоблени кухни и барове. Кухни по поръчка. Модерни кухни по индивидуален проект. Нестандартни мебели и кухни в боя гланц и мат, боя металик и перла. ЛОРИТА ЕООД проектира и произвежда луксозни мебели, спални, кухненско обзавеждане със заоблени форми. Използваните огънати вратички от мдф без ограничение в радиуса на огъване внасят модерен и авангарден стил във вашия дом, офис, хотел и магазин. Само тук може да си изберете мебели в желания от Вас цвят. Цветовата гама включва металик боя, мебелна боя в гланц и мат, боя металик и перла, различни цветове байцове нанесени върху естествен фурнир и масив. Нашите продукти са изцяло по поръчка, проектите се съобразяват с Вашите изисквания и възможности

Специализация и квалификации


ЛОРИТА ЕООД проектира и произвежда луксозни мебели, модерни и нестандартни кухни, гардероби с плъзгащи се врати, портманта и скринове от мдф с боя гланц и мат, пдч с различен вид покрития. Вратичките се изработват от МДФ огънати или прави с разнообразие от профили, с различни по вид покрития: -с полиуретанова боя в гамите RAL и PAL; -с металик и перлени бои; -с естествен фурнир ДЪБ, БУК, ЧЕРЕША и АФРИКАНСКА РОЗА -както и от масив БУК, ДЪБ, ЧЕРEША, ЯСЕН И ОРЕХ, за ценителите на класическия тип кухни. Произвеждаме кухни и мебели от ПДЧ плоскости и кухненски плотове на EGGER, KAINDL, GETALIT, KRONOSPAN, SALEX и др. Кухненските плотове освен стандартните термоплотове с дебелина 3, 4, 6 см. може да са и от технически камък с марка QUARELLA, SILESTONE, LG Hausys, SAMSUNG, TECHNISTONE. Механизми, обков и ел.уреди които използваме са от европейски производители лидери в бранша - TEKA, LIEBHERR, EUROLUX, FABER, FAGOR,PYRAMIS, BOCSH, SIEMENS, BAUMATIC, AEG, ELECTROLUX, GORENJE, FRANKE, BLANCO, BLUM, GRASS, SALICE, KENT и др. ЛОРИТА ЕООД разполага с квалифицирани проектант-дизайнери, с дългогодишен опит, които ще Ви помогнат за реализация на мечтата за функционален и уникален интериор. На нашите настоящи и бъдещи клиенти осигуряваме: -безплатни проекти на мебели и кухненско обзвеждане -безплатни проекти за ВиК и електрозахранване -консултации при избор на електро уреди, мивка, смесителна батерия и аксесоари -гаранционна и извън гаранционна поддръжка на мебелите.