Добре дошли на бизнес профила на Петров


"КРИТ85" ООД е с дългогодишен опит в областта на строителство с висококвалифициран екип от професионалисти с голям опит в областта на ремонти на покриви, хидроизолации, тенекеджиство, и други дейности свързани с покриви.

Изолация и Саниране е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Занимаваме се с ремонти на покриви повече от 15 години за тези 15 г. сме на трупали доста опит. Ние постоянно следим за нововъведения и нови технологии в нашата област, за да можем да ви предложим най - оптималното решение за ремонта на вашият покрив. За да гарантираме най - добри резултати на нашите клиенти работим само с високачествени материали и висок клас професионална техника.

Специализация и квалификации


в областта на строителство с висококвалифициран екип от професионалисти с голям опит в областта на ремонти на покриви, хидроизолации, тенекеджиство, и други дейности свързани с покриви.Екипите на фирмата ни работят ефективно, експедитивно и в срок. За нас е от голямо значение, не само да работим висококачествено с добри резултати, но и да спазваме уговорените с клиента срокове. Само по-специалните лоши климатични условия биха могли да забавят нашите