Добре дошли на бизнес профила на ps-designers


Възможностите за декориране на Вашата къща, сграда, хотел, интериор са неограничени. Зависят само и единствено от фантазията и мечтите ви! PS Designers Ltd. произвежда декоративни орнаменти, фасадни архитектурни профили и первази, фризове, арки и ключови камъни, колони, капители, основи, ъглови декоративни камъни, сайдинг и декорации от стиропор с полимерциментово покритие.

Архитектура и дизайн е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


PS DESIGNERS LTD е на пазара от 7 години с утвърдено качество на продуктите за фасадна и интериорна декорация от стиропор и фибран.

Специализация и квалификации


PS Designers Ltd. произвежда фасадни профили и орнаменти от стиропор за цялостна фасадна декорация на Вашата сграда. Възможна е изработката на всякакви видове стандартни и нестандартни декоративни рекламни решения, намиращи широко приложение в изложения, витрини на магазини и др. от стиропор и фибран. Леки, лесно преносими и на конкурентна цена, тези изделия завладяват рекламния пазар неусетно. Букви, надписи, модели на различни предмети в уголемен или реален размер, шаблони в интересни форми за боядисване... Общо взето вариантите за реклама от стиропор и фибран, както и при фасадната декорация са неизчерпаеми. Старите сгради с годините се амортизират и започват да се рушат, а както всички знаем те са богати на фасадна декорация, изработена от майстори на изкуството, и никой не желае тези архитектурни паметници да бъдат загубени. Тук на помощ идваме ние, за да възстановим декоративните фасадни орнаменти, както са били. Всеки един от декоративните фасадни елементи може да бъде заменен с изделиe от стиропор с полимерциментово покритие - което ще гарантира издръжливост. Всеки един от счупените елементи се взема като сечение или форма и се копира напълно. Поради тази причина не е нужно да бъде напълно подменяна цялата фасадна декорация, могат да бъдат подменени или по-точно ремонтирани разрушените зони.