Добре дошли на бизнес профила на Симеон


Бързо развиващата се фирма в областта на вътрешния дизайн и обзавеждането.Ние сме точно хората, които могат да направят това-да осъществят вашите идеи и желания. Нашият екип включва доказали се професионалисти, които ще Ви дадат всички необходими насоки за превръщането на Вашите желания и идеи в реалност .

Мебели и обзавеждане е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Нашите клиенти вече 9 години се наслаждават и изпитват удоволствието , че са направили правилния избор доверявайки се на професионализма ни.

Специализация и квалификации


Предлагаме на своите клиенти консултации , идеи , мнения . Нашият стармеж е да сме в крак с времето,придавайки на обзавеждането Ви подходящите му размери и разпределения за Вашите пространство вид и форма,допринасящи за неповторимия уют и обстановка.Винаги сме на разположение на клиента и гарантираме,че доставките и монтажа се осъществяват от личен авторки контрол както при избора на материали,цветове,уреди така и при тяхното аранжиране.Нашият екип има изградени контакти с производители и вносители на продукти и материали от България и Европа, което Ви гарантира че ще получите цялостна представа и оценка на предлаганите на пазара изделия, с които ще изпълним проекта.