Добре дошли на бизнес профила на Lonyra Furniture


Lonyra Furniture е мебелна фабрика. Основната дейност на фирмата е изработка и търговия със стоки за комплексно обзавеждане на обществени, търговски и частни зони. Широка гама от продукти, които се предлагат са подходящи за обзавеждането на различен вид помещения: апартаменти, къщи, офиси, хотели и нестандартни помещения. Винаги първокачествени материали и най-модерните машини, за да имате най-красивите, най-здравите и качествени мебели! При нас няма компромиси в качеството, защото се стремим да предложим най-доброто на пазара.

Дърводелски услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Фирма Lonyra Furniture започва своята дейност в София, България през 2003г. През години на усилен труд и работа с клиенти, Lonyra се превърна в синоним на качество и иновация в мебелната индустрия. Нашата основна цел е удовлетворението на клиентите ни в дългосрочен план.

Специализация и квалификации


Компанията се занимава, както със серийно производство на корпусна мебел, така и с индивидуални проекти по желание на клиента, съобразени изцяло с неговите изисквания за визия и качество. Нашите услуги: производство на мебели, мебели за дома, интериорен дизайн, офис обзавеждане, мебели за комерсиални обекти и за дома, мебели по поръчка, ръчно кантиране, кантиране на мебелни плочи, изрязване на ЦПМ, сдвояване на плоскости, разкрой на мебелни плоскости, сглобяване на вратички от МДФ профили, транспортни срезове, транспорт. Компанията работи с висококачествени материали, които се използват за производството но готовите продукти. Разполага с широка гама от цветове, която наброява над 70 цвята. Високите технологии , които са в основата на производствения процес, позволяват изпълнението дори на най-нестандартните идеи. Към настоящия момент компанията заема водеща пазарна позиция и е символ на изтънченост и гаранция за високи стандарти и абсолютно новаторски подход в съчетаването на комфорта с нещо уникално и практично в същото време. “Вашето въображение е само началото...” е нашето мото! Това е в основата на всичко, което правим за вас. Ние сме тези, които ще превърнем Вашите идеи в реален продукт.