38 оставени мнения от 64 извършени проекти
4.79 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Рая Малаганска преди 18 месеца за Монтаж на дървен парапет на стая | София

“Монтажът на парапета беше извършен бързо и качествено. Жан е прекрасен майстор и много добър човек. С удоволствие бихме се възползвали отново от услугите му.”

Лидия Боянова преди 21 месеца за Интериорна дървена стълба | София

“Много сме доволни от работата на Жан! Стълбата беше изпълнена професионално и качествено, препоръчвам!”

Жан Кръстев отговори: Виж снимки

Благодаря ти Лидия ! Как са при Вас нещата ? Ако ,имате нужда ще помагам ...

Боян Бонев преди 23 месеца за Изработка и монтаж на подови первази | София

“Доволен съм изпълнението!”

Райна Валентинова преди 31 месеца за Лепене на изкуствен декоративен камък върху вътрешна стена на стая | Костинброд

“Коректно отношение. Спази уговорката за време. Дори предложи по-добри идеи. Изключително доволна съм от изпълнителя.”

Жан Кръстев отговори:

Благодаря ти Райна .Желая ти здраве .Поздрави на семейството

Димитър Стойчев преди 41 месеца за Дървена конструкция - усвояване на съществуваща тераса на къща | София

“Жан е изключително опитен и съвестен. Има работещи идеи за решаване на трудни проблеми. Със съпругата ми сме много доволни, че попаднахме на него. Препоръчвам на 100%”

Жан Кръстев отговори: Виж снимки

Благодаря Ви !

Иво Николов преди 45 месеца за Прекрояване на две бюра от масив в едно голямо | София

“Отлично изпълнение на поръчково бюро от масив! Жан се отзова бързо и свърши страхотна работа, комуникирайки всички необходими детайли по проекта своевременно. От оглед до доставяне и монтаж, бях спечелен с професионално отношение, опит и умение във всяка стъпка - определено препоръчвам и бих го потърсил отново!”

Жан Кръстев отговори: Виж снимки

Благодаря , Иво

Антония Кръстева преди 49 месеца за Обличане на бетонно интериорно стълбище с дърво | София

“Изключително съм доволна от извършената работа от г-н Кръстев, много благодаря!”

Георги преди 49 месеца за Изравняване на дюшеме с osb 100м2 | София

“Обявата, която пуснах беше за поставяне на осб, но след първия оглед, Жан ми предложи да направи ВиК-то (ставаше въпрос за прокаравене на нови 2 кухни и баня). Дойдоха цяла бригада на втори оглед за да замерят и проверят как може да стане ремонта. По време на ремонта се наложи няколко пъти да променим (по мое желание) по-голямата част това, за което се бяхме уговороли първоначално. Екипа на Жан беше винаги изряден и въпреди промените, си свършиха работата до край. Kоректно отношение,препоръчвам”

Жан Кръстев отговори: Виж снимки

Благодаря, Георги

преди 50 месеца за Изравняване на под и монтаж на ламинат | София

“Доволна съм. Свърши в срок.”

преди 78 месеца за 6 парапета дървени за под прозорец | София

“Добре свършена работа като цяло, но имам и някои забележки. Един от первазите не беше изрязан точно (по-къс с около 20 см.) и се наложи дълго след ремонта да водим телефонни разговори за поставяне на допълнително парче. Изпълнителят така и не намери време да дойде да го сложи, както и да коригира отворите за сензора на алармата. Накрая получих парчето по куриер за моя сметка и се наложи да го монтирам сам.”

преди 65 месеца за Специалист за монтаж дюшеме около 60 кв.м. | Банкя

“Моята оценка за работата на г-н Жан Кръстев за извършената от него дейност по полагане на ново дюшеме (след отстраняване на старо), в това число полагане на скара, изолационна вата, циклене и лакиране клони към нула. Причини: липса на отчетност за закупените материали и постоянно напомняне за предоставяне на оправдателни документи за извършените покупки (и до днес не съм получила документ за закупения от него лак за дюшемето!); предприемане на действия, които не са предварително съгласувани с мен като възложител, независимо, че изрично съм помолила за това; извършване на значителна част от възложената работа (циклене, фугиране и лакиране) от друго лице, за което не ми е искано и не съм дала съгласие; несъразмерно високи цени на услуги с оглед тяхната сложност и реализирано качество. Една седмица след извършеното лакиране при нанасяне в жилището се установи, че положеното покритие не съответства на така наречените три ръце лак, за което съм заплатила изцяло на г-н Жан Кръстев. Появиха се не само големи фуги между дъските на дюшемето, но и значителни цветови разлики в покритието, на едни места е по-тъмно, на други е по-светло, стои на петна, а на места се вижда, че изобщо лак липсва. При отправена молба към г-н Кръстев да дойде и да види измененията в дюшемето и лаковото покритие, той ми предложи ден и часови интервал, като аз потвърдих крайния час от този интервал. Чаках г-н Кръстев два часа и половина, но той не се появи.”