Добре дошли на бизнес профила на Форест Трейд


Форест Трейд е българска фирма създадена през януари 2003 г. с предмет на дейност сушене на дървен материал и производство на полуфабрикати и готови изделия от дъбова дървесина.

Изграждането на основните производствените мощности бе извършено поетапно в периода 2004 – 2007 г.

Паркет и ламинат е основна сфера на работа.


Опит


Предприятието разполага с модерно сушилно стопанство с капацитет 310 куб.м., цех с основни дървообработващи машини, цех за производство на паркет, дюшеме, обшивки, слепени греди и плотове (с клинозъбно снаждане или от цели ламели), бояджийски цех с линии за лакиране и омасляване, закрита складова база.

Дейността на Форест Трейд е разделена на две основни направления:

  • Производство на завършени изделия от дъб — паркет и дюшеме, външни и вътрешни обшивки, стъпала, мебели. Задачата, която сме си поставили е да предложим на клиентите цялостни решения за всички елементи на една сграда, касаещи ползването на дъбова дървесина. Осигуряваме монтаж и гаранции за добро изпълнение. Работим както с крайни клиенти, така и с инвеститори и строителни фирми. В изложбената зала, която се намира на територията на фабриката могат да се видят мостри на продуктите, както и различните цветове и видове обработки.
  • Производство на полуфабрикати от дъб — слепени плотове, многослойни детайли, греди — предназначени за производители на мебели, стълби, дървени къщи, вериги магазини от типа „Направи си сам”.

Специализация и квалификации


Основни приоритети в нашата дейност са:

  • Избор на машини и технологии осигуряващи качество на продукцията и ефективност на производствения процес – всички инсталирани производствени мощности в предприятието са проектирани, доставени и монтирани от водещите фирми в съответната област – Bess-Bollmann за сушилното стопанство; Weining Gruppe – за дървообработващите машини; Devilbis – за бояджийската камера.
  • Стриктен подбор на суровината.
  • Контрол на качеството на всеки етап от производството.
  • Участие на панаири и присъствие в специализирани издания.