Добре дошли на бизнес профила на Ай Ди Мениджмънт


Ние ви предлагаме да се възползвате от нашите домоуправителски услуги, като това би Ви спестило много време и главоболия, а и ще ви осигури едно коректно и професионално посрещане и решаване на всички проблеми свързани с вашата сграда и необходимото и поддържане. Друг много голям плюс е, че с възлагане на управление на професионална организация, ви не само си осигурявате по-добра заобикаляща ви обстановка, но си и гарантирате своята инвестиция в лицето на добре поддържан имот.

ВиК Услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


създадена през 2007 година, като от тогава до сега организацията разширява своята дейност и оптимизира работния процес по поддържката и управлeнието на сгради, комплекси търговски центрове и др. Чрез въведените стандарти за работа и контрол, целящи повишаване квалификацията на своите служите и сътрудници през 2009 г. са отчетени 50 % повишаване на ефективността и оптимизацията на работния процес, както подобряване и повишаване ефективността на предлаганите услуги.

Специализация и квалификации


Управител на етажната собственост Събиране на таксите - “касиер” Консултиране Почистване на входа, междуетажните помещения и прилежащите, мазета, тавани и тротоари Озеленяване и поддържане на прилежащите зелени площи Почистване на снега и опесъчаване на прилежащите към входа площи Снегопочистване Контрол на достъп Упрвление на комплекси от затворен тип Поддръжка на гаражи Поддръжка и ремонт на елелктрическата инсталация във входа Поддръжка и ремонт на асансьорната уредба Поддръжка на домофонната уредба Поддръжка и ремонт на покрив Превантивна борба с вредители Портиер Застраховане Видео наблюдение Управление на проекти Частично и цялостно саниране на сгради Алтернативно топлофициране Изготвяне на програма за ефективно експлоатиране на общите части на сградата и представляването на интересите на съкооператорите Финансови и юридически консултации и посредничество при възникнали спорове.