Добре дошли на бизнес профила на Савина-МД


Фирма "Савина-МД" предлага професионално почистване на: Домове,Офиси Магазини Мебели Автомобили Килими и др. Предлаганото почистване може да бъде еднократно или абонаментно Работи се с еднодискови роторни машини водосмукачки и екстракторни апарати Гарантираме качество на достъпни цени

Почистване е основна сфера на работа.


Опит


Ивайло Александров Зафиров е завършил Маркетинг в Cyprus College - филиал на Колумбийския университет – Република Кипър през 1997 година. Владее два езика – гръцки и английски и стартира трудовата си дейност с частен бизнес. В се занимава с маркетинга на фирмата, компютърната система, охрана и безопасност на труда. "Савина-МД" започна и продължава да работи с професионалната почистваща техника ELECTROLUX, KARCHER, NILCO и съответстващите й почистващи препарати на фирмите BUZIL, TANA и EVANS, тъй като и двата компонента са с европейско качество. В началото на нашата дейност взехме решение да не излъчваме реклама и рекламни материали, а да заложиме на качеството в работата си и това да бъде нашата визитна картичка.

Специализация и квалификации


В началото на нашата дейност извършвахме предимно малки по обем и домашни почиствания, като и до днес продължаваме да поддържаме тази си дейност и имаме запазени клиенти още от 1997 година. Постепенно натрупахме опит и умения и разширихме обема и вида на предлаганите почистващи услуги, както и броя на хората, които работят за нас. Сключихме договори за абонаментно почистване на офисите на Риджънт Пасифик Груп (впоследсвие собственик на ЦУМ), бирария “При кмета”, Интербизнес,91 ООД, Български текст ЕООД, Философския факултет на СУ “Св. Кл. Охридски”, къща за висша мода “Рошавата гарга” и др. 1999 година се явихме на конкурс по ЗОП за комплексно ежедневно почистване на сградата на Националния осигурителен институт в София, който спечелихме. Така започнахме да трупаме опит и в почистването на обществени сгради и през 2000 година започнахме поддържането и на сградата на ДАНОН СЕРДИКА АД. Така затворихме кръга на пълната гама почистващи услуги и спечелихме нови клиенти като ТБ „МКБ ЮНИОНБАНК” АД, Завод за бутилиране на минерална вода Горна Баня, ПИВОИМПЕКС АД, Руен АД, М.И. Груп Холдинг АД, Индустриконсулт ЕООД, Биологически факултет на СУ “Св. Кл. Охридски”, БИОС Груп – клон София, КОДАК ПОАП ПОЛИХРОМ, РОЯЛ Асетс Мениджмънт, СБАЛССЗ „Национална кардиологична болница”, VI ДКЦ София ЕООД, XXV ДКЦ София ООД, УНМБАЛ „Св. Екатерина” ЕАД, XX ДКЦ София ООД, ЗПАД „Виктория” АД, хотел „Естреа” гр. Несебър и други. Днес "Савина-МД" предлага пълната гама от почистващи услуги, разполага с професионална техника и работи с почисващи препарати и консумативи на едни от най-добрите фирми производители.