Добре дошли на бизнес профила на Райко Милев


Здравейте ! Аз съм водопроводчик с 25 годишен стаж. Държа изключително много на отношението към клиента.Обичам работата си,и се отнасям към своите задължения отговорно. Коректноста и точноста са приоритет в отношенията ми с хората.

ВиК Услуги е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 85 месеца за Смяна на душ и тоалетно казанче | София

“Много съм доволна от свършената работа! Работи чисто, професионално и си изпипва нещата докрай. Освен това съветите му са искрени. Личи си, че си обича работата. Съотношението пари:свършена работа също е добро. Благодаря за всичко!”

преди 86 месеца за Теч от тръбите | София

“Имахме теч от две места. Дойдоха в уречения час, видяха, прецениха и отидоха да вземат необходимите материали. Наложи се смяна на тръби. Приключиха за не повече от 2ч. Работиха чисто. Дадоха и съвети за още едно -две неща. Много съм благодарна.Бих ползвала услугите на майстора отново. Не мога да кажа дали взема скъпо . Беше колкото очаквах ...”

преди 93 месеца за Подмяна на смесител в баня | София

“Много сме доволни! Много точен, коректен и интелигентен човек, изключително отзивчив и работи на съвсем разумни цени, на фона на ценоразписите на "Великите" фирми. Определено го препоръчваме!”

Виж всички мнения

Опит


Имам 25 години стаж само като водопроводчик.

Специализация и квалификации


Специализиран съм професионално в предлагането на качествени ВиК услуги. Работил съм 20 години в БКС ОБЩИНА "СРЕДЕЦ",като съм се занимавал с изграждане и ремонт на всичко свързано с ВиК.