Добре дошли в бизнес страницата на Момчил Куцаров

Различни видове ремонти в дома. Къртене и извозване на бани. Подмяна на водопроводни инсталации. Лепене на плочки по пода и стените. Монтаж на санитарен фаянс, бойлери и аксесоари за баня. Монтаж на ламиниран паркет, Сухо строителство. Хидроизолация на плоски покриви по иновативна технология.. Решаване на нестандартни проблеми.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Лепене на фаянс/теракот, окачен таван и боядисване с латекс (1цвят) - материали от клиента, Плочки, теракот и гранитогрес | София

“Благодаря на Момчил за качествената и съвестна работа от първия до последния ден, за коректното отношение и професионализма. Моят проект включваше лепене на плочки в коридор, кухненски бокс, две бани и окачен таван в баните. Коментирахме и обсъждахме варианти, когато ние не бяхме сигурни в решението си, предлага опции и съветва. Изчака ни, когато бяхме в отпуска и продължихме веднага след това. Извърши работата отговорно, качествено и за цената, която оферира първоначално. Много сме доволни от всичко извършено. Препоръчвам го.” на 24 Jul 2018 от Снежина Янева.

Префугиране и пребоядисване на 2 стаи, Боядисване и декорация | София

“Момчил е отговорен и коректен, работи бързо и лесно, и приятно се комуникира с него. И най-приятната изненада - има добър вкус за музика и слуша хард рок :)” на 03 Nov 2017 от Симеон Гълъбов .

Лепене на камък, Плочки, теракот и гранитогрес | София

“Много свестен човек. Работи бързо и ефикасно и ми хареса камъка как го направи.
Препоръчвам!”
на 29 Sep 2017 от Сашо Сашо.

Ремонт на плочки в баня (след отстраняване на теч) и смяна на прогнил кухненски плот, Ремонт на баня | София

“Чудесно свършена работа! Отговорен и коректен човек, на когото бих разчитала и за в бъдеще при нужда!” на 23 Aug 2017 от Ирина .

Ремонт на баня, Ремонт на баня | София

“Момчил е изключително коректен човек. Започна в уреченя ден изкърти и извози отпадъците от банята. Ходихме заедно да пазаруваме материали с неговият бус. Когато нещо му бе нужно той сам ходеше да си го купи. Работи сам, не се налага да му седиш на главата. Впечатли ме това,че когато не е сигурен в нещо си го казва и предлага решение. Въпреки че променихме цялостния първоначален проект, той не се отказа, за което благодарим.Човечен и отзивчив. Доволна съм от цялостния ремонт. Имам дребни забележки по финните детайли, но това е привично за повечето жени :)” на 03 Jun 2017 от Танева .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Дванадесет години на свободна практика.

Специализация и квалификация:

Строителство. Вътрешни ремонти.