Добре дошли в бизнес страницата на Момчил Куцаров

Различни видове ремонти в дома. Къртене и извозване на бани. Подмяна на водопроводни инсталации. Лепене на плочки по пода и стените. Монтаж на санитарен фаянс, бойлери и аксесоари за баня. Монтаж на ламиниран паркет, Сухо строителство. Хидроизолация на плоски покриви по иновативна технология.. Решаване на нестандартни проблеми.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Замазване дупки в стените и пода след авариен ремонт на баня, Ремонт на баня | София

“Много коректен изпълнител, който свърши прекрасна работа в уговорения срок на приемлива цена.” на 19 Nov 2019 от Койно Райчев.

Разширяване на баня, Ремонт на баня | София

“Горещо препоръчвам. Сериозен и отговорен човек. Професионалист.” на 20 Nov 2018 от Ивайло Илиев.

Лепене на фаянс/теракот, окачен таван и боядисване с латекс (1цвят) - материали от клиента, Плочки, теракот и гранитогрес | София

“Благодаря на Момчил за качествената и съвестна работа от първия до последния ден, за коректното отношение и професионализма. Моят проект включваше лепене на плочки в коридор, кухненски бокс, две бани и окачен таван в баните. Коментирахме и обсъждахме варианти, когато ние не бяхме сигурни в решението си, предлага опции и съветва. Изчака ни, когато бяхме в отпуска и продължихме веднага след това. Извърши работата отговорно, качествено и за цената, която оферира първоначално. Много сме доволни от всичко извършено. Препоръчвам го.” на 24 Jul 2018 от Снежина Янева.

Префугиране и пребоядисване на 2 стаи, Боядисване и декорация | София

“Момчил е отговорен и коректен, работи бързо и лесно, и приятно се комуникира с него. И най-приятната изненада - има добър вкус за музика и слуша хард рок :)” на 03 Nov 2017 от Симеон Гълъбов .

Лепене на камък, Плочки, теракот и гранитогрес | София

“Много свестен човек. Работи бързо и ефикасно и ми хареса камъка как го направи.
Препоръчвам!”
на 29 Sep 2017 от Сашо Сашо.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Дванадесет години на свободна практика.

Специализация и квалификация:

Строителство. Вътрешни ремонти.