Добре дошли в бизнес страницата на Момчил Куцаров

Различни видове ремонти в дома. Къртене и извозване на бани. Подмяна на водопроводни инсталации. Лепене на плочки по пода и стените. Монтаж на санитарен фаянс, бойлери и аксесоари за баня. Монтаж на ламиниран паркет, Сухо строителство. Хидроизолация на плоски покриви по иновативна технология.. Решаване на нестандартни проблеми.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Префугиране и пребоядисване на 2 стаи, Боядисване и декорация | София

“Момчил е отговорен и коректен, работи бързо и лесно, и приятно се комуникира с него. И най-приятната изненада - има добър вкус за музика и слуша хард рок :)” на 03 Nov 2017 от Симеон Гълъбов .

Лепене на камък, Настилки- паркет и плочки | София

“Много свестен човек. Работи бързо и ефикасно и ми хареса камъка как го направи.
Препоръчвам!”
на 29 Sep 2017 от .

Ремонт на плочки в баня (след отстраняване на теч) и смяна на прогнил кухненски плот, Ремонт на баня | София

“Чудесно свършена работа! Отговорен и коректен човек, на когото бих разчитала и за в бъдеще при нужда!” на 23 Aug 2017 от Ирина .

Ремонт на баня, Ремонт на баня | София

“Момчил е изключително коректен човек. Започна в уреченя ден изкърти и извози отпадъците от банята. Ходихме заедно да пазаруваме материали с неговият бус. Когато нещо му бе нужно той сам ходеше да си го купи. Работи сам, не се налага да му седиш на главата. Впечатли ме това,че когато не е сигурен в нещо си го казва и предлага решение. Въпреки че променихме цялостния първоначален проект, той не се отказа, за което благодарим.Човечен и отзивчив. Доволна съм от цялостния ремонт. Имам дребни забележки по финните детайли, но това е привично за повечето жени :)” на 03 Jun 2017 от Танева .

Ремонт на Баня, Ремонт на баня | София

“Доволен съм от работата на Момчил. Проектът, по който той работи за нас беше цялостен ремонт на баня с тоалетна и отделна тоалетна + смяна на плочки в коридор. С Момчил се работи лесно, той е човек на който можете да разчитате. Апартамента, в който той работеше е жилище, в което в дадения период не живееше никой. Аз бях напълно спокоен да го оставя да работи там сам. Услужлив е - помагал ми е с транпорт на едри покупки като тоалетна чиния, плочки и т.н, тъй като аз нямам кола. За някои от тези покупки е ходил и сам, когато не съм бил в града. Той е честен и сговорчив човек - спокойно може да обсъдите с него как си представяте/искате да изглеждат нещата. Той сам си казва ако нещо не е в неговите възможности и предлага възможни вариянти. Аз разчитах на него за счетоводството за проекта и благодарение на него знам колко ми излезе всичко - работата плюс материали. Имайте предвид, че Момчил работи сам и ако Ви се налага ремонта Ви да бъде свършен спешно е възможно той да не е най-подходящият за Вас майстор. В конкретния случай за мен това не беше от решаващо значение. Също така както и той сам си казва не е много по детайлите и финните неща. Така че, ако за Вас е важно когато се взирате да не намирате несъвършенства, може би друг човек би бил по-подходящ.
Аз съм доволен от работата на Момчил Ви го препоръчвам.”
на 18 Jan 2017 от Делян .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Дванадесет години на свободна практика.

Специализация и квалификация:

Строителство. Вътрешни ремонти.